Ashleigh & Burwood Huisparfums

Ashleigh & Burwood geurlampolie

Ashleigh & Burwood Huisparfums

Vrouwelijk en elegant: dat zijn de geuren van de Ashleigh & Burwood Parfum Collection!

Verassend lekkere geuren die doen ruiken naar zeer bekende dames parfums, maar dan lekker voor in je huis. Een huisparfum is te gebruiken in de geurlamp ofwel fragrance diffuser van Ashleigh & Burwood, maar ook in de aroma pot of geurlamp van elk ander merk.

Geurenzeepshop heeft jaarrond de totale collectie van Ashleigh & Burwood op voorraad. Veel geuren doen denken aan een specifiek seizoen. De geuren uit de parfum collectie zijn echter het hele jaar populair. Er zijn maar liefst 6 verschillende geuren, zodat je ook lekker kunt variëren met de verschillende geuren.

Florence is een fijne mystieke vrouwelijke geur. Een mix van rozenblaadjes, met mandarijn en jasmijn bloesems zorgen voor een sensuele geur. Wierook, cederhout en een vleugje vanille maken van Florence een spannende geur

Stephanie is een rijke onstuimige geur van patchoeli eikenhout en vanille. De verfrissende geur word gecreëerd door appel en anijs.

Isabella is een zoete en zachte geur. Rozen & jasmijn aangevuld met de geuren van zachte musk, sandelhout en zoete amber maken Isabella tot een iets zwaardere maar verfijnde geur.

Amelie is de meisjesachtige in de parfum collectie. Cassis en mandarijn doordrenkt met een frisse framboos. Amber en kaneel maken Amelie tot een verassend fraaie geur.

Lily is bij ons de meest gevraagde geur. Romantische ingrediënten als viooltjes, iris en framboos maken dit tot een hele fijne geur voor in huis. Een zomerse aardbei maakt het geheel fris en vrolijk.

Evangeline laat zich het beste omschrijven als de elegante dame van het stel. Ylang met jasmijn versterkt met bloesems van de sinaasappel , en aroma’s van koriander en citrus maken dit een boeiende geur!

Een elegante of romantische avond? Daar maken de geuren van de Ashleigh & Burwood Parfum Collectie de avond compleet!

De geurlampen en Fragrance Oil van Ashleigh & Burwood zijn te vinden op www.geurenzeepshop.nl en direct uit voorraad leverbaar. Tevens hebben we ook de gehele collectie Diffuseroil van Greenleaf Gifts online, deze geuroliën zijn ook te gebruiken in iedere geurlamp / geurpot.

© COPYRIGHT 2016 Geurenzeepshop by Fleuranthus.