Ashleigh & Burwood Reed Diffuser White Velvet

Ashleigh & Burwood Reed Diffuser White Velvet

Ashleigh & Burwood Reed Diffuser White Velvet

De Ashleigh & Burwood Reed Diffuser White Velvet is één van de heerlijke reed diffusers met fragrance sticks die je huis heerlijk doen geuren!

De White Velvet is een heerlijke bloemengeur van een orchidee en jasmijn op een basis van sandalwood.

Populair in deze tijd van het jaar is ook de Freesia & Orchid. De Ashleigh & Burwood Freesia & Orchid is een bloeiende geur op een basis van musk en jasmijn. Freesia & Orchid Lamp Fragrance geeft met de freesia geuren een exotische sfeer. De ondertoon is fruitig met een hart van sinaasappel.

Houd je juist van Fris? Kijk dan vooral eens naar de Fresh Linen. De geur van frisse witte lakens wapperend in een licht briesje. Subtiele aloe, fragipani, lavendel en citrus vormen samen een nostalgische geur.

Reed Diffusers

Reed Diffusers worden ook wel fragrance sticks genoemd en zijn eenvoudig in gebruik, waardoor je continu een heerlijke geur ruikt.

De natuurlijke reeds absorberen de geurolie en verspreiden de geur in de door u gewenste ruimte. Geurolie wordt door de natuurlijke reeds omhoog gezogen door capillaire werking. De reeds raken verzadigd door de geurolie, waardoor de geur zich constant verspreid.

De set bevat een flesje geurolie van 150ml en een set reeds (de stokjes) en heeft ongeveer 3 tot 4 maanden werking. De complete set is verpakt in een fraaie koker waardoor goed geschikt als geschenk.

Voor gebruik moet het veiligheidsdopje verwijderd worden. Steek dan de reeds door de opening van het flesje waardoor de geurolie een heerlijk aroma verspreidt.

White Velvet is er ook voor in de geurlamp! Bijzonder en een aangename aanwinst in huis, dan hebben we het over de geurlampen van Ashleigh & Burwood! En wat is er leuker dan een geurlamp met korting!

Ze hebben vele namen zoals aroma lamp, diffuser of fragrance lamp, dat zijn verschillende namen voor 1 product. In Nederland noemen we dat een geurlamp. Meestal is het een glazen fles met daarin een speciale lont. Op deze lont zit een steentje met een luchtzuiverende werking. De glazen fles is veelal bewerkt met een fraai mozaïek van glas in vele kleuren. Ook zijn er modellen van gematteerd glas in diverse kleuren.

Werking van de geurlamp

De geurlampen van Ashleigh & Burwood hebben door hun unieke lont een luchtzuiverende werking, waardoor deze de lucht zuivert van huisstofmeit en bacterien.

De Fragrance Lamp vernietigt ongewenste geurtjes, zuivert en reinigt de lucht in de omgeving en laat daarna uw favoriete geur van Greenleaf of Ashleigh & Burwood in de ruimte achter.

Een Fragrance Lamp elimineert “slechte” luchtjes en reinigt de lucht via een proces dat catalytic oxidatie heet. In de steen zitten metalen verwerkt, o.a. Platinum, deze metalen hebben een magnetische werking op elkaar. Als de steen (in de pot) in gebruik is, wordt deze meer dan 200 graden Celsius warm. Met deze hoge temperaturen vindt catalystische oxidatie plaats in de steen waardoor deze reactie de lucht zuivert en vieze geurtjes vernietigd.

Deze methode van lucht reiniging en zuivering stamt uit de 19e eeuw waar het in ziekenhuizen werd gebruikt om de lucht te zuiveren van vieze geurtjes en bacteriën. Nu profiteert u niet alleen van de reinigende werking van de Diffuser, maar kunt u ook nog eens genieten van uw favoriete geur van Greenleaf of Ashleigh & Burwood.

De Fragrance Lamp reinigt de lucht o.a. van: rook geur (sigaretten), brandgeur, etensgeuren. Dierengeuren en alle andere geuren die in een huis schuilen.

Ashleigh & Burwood geurlamp van de maand

De Ashleigh & Burwood geurlamp van de maand wordt telkens op de eerste dag van de nieuwe maand bekend. Er zijn dan twee verschillende geuren van Ashleigh & Burwood met korting te bestellen. Tevens is er een geurlamp met 25% korting te koop. Elke maand weer een ander model. Schrijf je in voor de nieuwsbrief dan houden we je op de hoogte.

 

Geur & Zeepshop is onderdeel van Fleuranthus v.o.f.

© COPYRIGHT 2018 Geurenzeepshop by Fleuranthus.