Nieuwe geuren van WoodWick

Nieuwe geuren van WoodWick

Nieuwe geuren van WoodWick

Nieuw jaar betekend Nieuwe geuren van WoodWick!

We beginnen het jaar goed met maar liefst 3 nieuwe geuren van WoodWick! De nieuwste geuren luisteren naar fraaie namen als Solar Ylang, Hemp & Ivy en Golden Milk. Stuk voor stuk geuren die passen bij het prille begin van het jaar. Opgeruimde geuren maar ook warm en gezellig!

Daarnaast is er nu ook een nieuwe Trilogy Geurkaars van WoodWick verkrijgbaar in drie verschillende modellen. Golden Treats is voorzien van drie lagen met drie verschillende geuren: White Honey, Oat Flower en Golden Milk. Drie geuren in 1 kaars waardoor dit een heerlijke combinatie is.

De nieuwe geuren van WoodWick vind je hier in de WoodWick Winkel.

WoodWick kaars

DeWoodWick kaars bestellen kan ook voordelig! Met het Fragrance of the month programma hebben we elke maand twee geuren met korting! Van beide geuren zijn dan een maand lang de large, medium, small candle en de HeathWick Ellips geurkaars met 25% korting te bestellen waardoor deze extra voordelig zijn! Deze maand zijn dat de White Teak en de Pomegranate van WoodWick.

Van beide geuren zijn ook de Wax Melts met de 25% geur van de maand korting verkrijgbaar. Wax Melts zijn blokjes WoodWick Wax die gesmolten kunnen worden in een oliebrandertje. Door hier een waxinelichtje onderin te plaatsen wordt de wax verwarmd en wordt de wax vloeibaar waardoor deze een heerlijke geur afgeeft.

White Teak

WoodWick Kaars White Teak van WoodWick; de geur van knapperige balsemtakken vermengd met sandelhout en eiken met hints van boomschors en cederhout.

Pomegranate

Pomegranate ruikt naar granaatappel vermengd met zachte bloemige cassis en een vleugje patchouli.

WoodWick kaarsen bestellen bij de WoodWick winkel van Nederland!

Geur & Zeepshop is de meest complete WoodWick Winkel. Alle geuren en producten van WoodWick zijn bij ons verkrijgbaar en direct leverbaar. We hebben een grote eigen voorraad van alle geuren waardoor er snel geleverd kan worden.

Tevens zijn er bij Geur & Zeepshop diverse WoodWick geuren verkrijgbaar die elders niet te vinden zijn. Deze unieke WoodWick geuren zijn soms tijdelijk te verkrijgen, dus uniek!

Geurkaarsen met een knapperende lont!

WoodWick geurkaarsen zijn bekend om hun verleidelijke geuren maar ook door de unieke houten lont. De Wooden Wick ofwel houten lont maakt tijdens het branden een zacht knapperen geluid waardoor het ook nog eens een hele gezellige geurkaars is! De houten lont knispert een beetje als een klein haard vuurtje.

WoodWick geuren

WoodWick kaarsen bestellen hoeft niet moeilijk te zijn. Er zijn bijna 60 verschillende geuren leverbaar. Daarnaast is er ook nog de Trilogy collectie. Hier vindt je meerdere geuren in een kaars waardoor je afwisselend verschillende geuren kunt proberen.

Populaire WoodWick geuren zijn de houtgeuren. Kijk vooral eens naar de Evening Bonfire en de Oudwood. Robuuste en warme geuren waardoor het erg gezellig ruikt.

Als je liever voor opgeruimd en fris gaat dan zijn de geuren Linen, Soft Chambray of Warm Wool aanraders.

© COPYRIGHT 2020 Geurenzeepshop by Fleuranthus.