Altijd ruime voorraad!

Bij Geur & Zeepshop zijn we zelf ook groot fan van ons assortiment! Daarom willen we natuurlijk voor iedereen veel keus uit een groot assortiment en een snelle levering.
Om hier voor te zorgen hebben we jaarrond de complete collectie’s van Greenleaf Gifts, Ashleigh & Burwood, WoodWick®, BomB Cosmetics, Village Candle, Yankee Candle en Vellutier in eigen voorraad. Hierdoor kunnen we bijvoorbeeld ook in de zomer de gezellige wintergeuren gewoon leveren!
Geur & Zeepshop heeft een bijzondere samenwerking met Sajovi BV, de importeur voor Nederland van bovengenoemde merken. Sajovi BV heeft alle collectie’s van onze geur merken ruim voor het gehele land in voorraad. Omdat we meerdere keren per week door hun geleverd worden hoeven we ook als iets bij ons even uit voorraad is nooit nee te verkopen. We hebben het door onze jarenlange zeer betrouwbare samenwerking dus de volgende dag alweer in eigen voorraad.

Een bruisende winkel met meer dan 2500 artikelen!

Dan hebben we het natuurlijk allereerst over BomB Cosmetics. Een heerlijk assortiment Bath Bombs, Creamers, en heel veel huidverzorgingsproducten voor in bad en onder de douche. Dit assortiment wordt in Engeland met de hand gemaakt, waardoor deze producten allen uniek zijn.
Greenleaf Gifts is de aanleiding geweest van Geur & Zeepshop. Dit assortiment kwam 16 jaar geleden naar Nederland. Omdat wij op zoek waren naar een assortiment geurkaarsen van goede kwaliteit kwamen we uit bij dit merk. Inmiddels is het assortiment uitgebreid met geurzakjes, roomsprays, allerlei geur oliën, verschillende geurkaarsen, auto geuren en geurlamp oliën.
Geurlampen zijn ook niet weg te denken uit een assortiment huisparfums. Zodoende zijn ook alle geurlampen en Geurlamp oliën ofwel lamp fragrances bij ons verkrijgbaar. Tevens is er ook een assortiment, lonten en dopjes verkrijgbaar.
WoodWick® is als merk de stoere telg in ons assortiment. De geurkaarsen van dit uit Amerika afkomstige merk heeft een houten lont waardoor deze een uniek knapperend geluid maakt! Gezellige geuren met een aangenaam geluid. Tevens zijn er van alle geuren ook wax melts voor gebruik in een oliebrandertje.
Village Candle brengt geuren om bij weg te dromen! Er zijn verschillende collectie’s zoals de Floral, Gourmand & Edible of de Exotic & Woody. Kijk snel want alle geuren van Village Candle Nederland zijn leverbaar. Deze kaars wordt geleverd in de nieuwe look en met een prachtige afsluitbare deksel. Hierdoor is de mooie glazen pot, na het branden ook nog te gebruiken.
Yankee Candle voegt als oudste en bekendste Amerikaanse merk unieke geuren toe aan de collectie van geur & Zeepshop. Yankee Candle is favoriet onder de liefhebbers van zogenaamde “eet geuren”  ofwel geuren die je doen wegdromen naar heerlijke baksels uit de keuken!
De nieuwste aanwint bij Geur & Zeepshop is Vellutier Nederland. Vellutier Geurkaarsen zijn van de hoogste kwaliteit. Een speciaal recept op basis van fluweelachtige was voor een optimale geurbeleving. De kaarsen van Vellutier hebben een lont van Egyptisch katoen. Deze worden vervaardig met de allerhoogste kwaliteit van deze speciale katoen waardoor de kaars rustig brandt met een mooie en schone vlam.Het unieke recept  van de Vellutier was komt uit het Verenigd Koninkrijk en is het resultaat van jarenlang onderzoek en ervaringen op het gebied van geurkaarsen en home fragrance

Geuren van de maand met korting!

Van WoodWick®,  Ashleigh & Burwood, Village Candle en Yankee Candle hebben we als Platinum dealer natuurlijk de “Fragrance of the Month” geuren en geurlampen in huis. Deze zijn dan een maand lang verkrijgbaar met een korting van 25%.
WoodWick heeft in deze collectie elke maand 2 geuren waarvan de geurkaarsen en wax melts met de korting te bestellen zijn.
Voor Ashleigh & Burwood is er elke maand 1 geur / lamp fragrance voor de geurlamp met korting te bestellen. Tevens is er elke maand een geurlamp van de maand met deze korting te bestellen.
Yankee Candle heeft elke maand twee geuren geurkaarsen, wax melt tarts en tea lights met 25% korting.
Village Candle heeft elke maand 1 geur geurkaarsen en wax melts met 25%korting.

Wensen?

Heeft u wensen of artikelen die u niet kunt vinden? We helpen u graag! Ook als het assortiment te groot is kunnen we u advies geven betreffende geuren etc.
Laat het ons weten via [email protected] of 053-4500090