De Geur en Zeepshop is een onderdeel van Fleuranthus Bloembinders. De naam geeft al een beeld van het assortiment. Dit assortiment van geurproducten en zeepproducten is verrassend, kleurrijk maar bovenal van hoge kwaliteit. Er wordt dan ook gekozen voor merken die zich onderscheiden op de markt door geur,kwaliteit en creativiteit.

Het assortiment wordt nog steeds uitgebreid met nieuwe producten van de kwaliteitsmerken Greenleaf, Ashleigh & Burwood en BomB Cosmetics,WoodWick en Panier Des Sans.  Elke keer wordt er gekeken naar de kwaliteit en prijsverhouding van de producten, deze moet goed zijn en ook wat toe te voegen hebben voor ons als winkel, maar ook voor u als consument. Hierdoor is het elke keer een feestje om online te winkelen in onze webwinkel, maar het is nog leuker om alles te voelen en ruiken bij ons in de winkel.

We werken nauw samen met Sajovi VOF, de importeur voor nederland van de merken Greenleaf USA, Ashleigh & Burwood London, WoodWick, Panier Des Sans en BomB Cosmetics UK. Door deze samenwerking hebben we ons assortiment altijd uptodate en zijn we op de hoogte van de nieuwste feiten!