Greenleaf geurkaarsen

Geurkaarsen in blik van Greenleaf Nederland

Greenleaf is de topper onder de Amerikaanse geurkaarsen. Heerlijke geuren volgens jarenlange traditie met de hand gemaakt. Geurenzeepshop.nl heeft al 11 jaar de complete collectie van Greenleaf in huis, dus ook de geurkaarsjes, Tinned Candles, Signature Candle en de Holiday Candle.

De geur kaarsjes zijn gemaakt van Soja & Paraffine. De lontjes hebben een kern van zink, dit geeft geen gevaar voor uw gezondheid of uw omgeving. Vanwege de kern van zink branden de kaarsjes beter en wordt voorkomen dat het lontje wegzakt. De kaarsjes branden minimaal 15 uur als u ze in een passend glaasje brand. Wij adviseren u als u het kaarsje 3 tot 4 uur heeft gebrand deze uit te blazen. U zult zien dat er zich aan de bovenkant van het lontje een soort “paddenstoeltje” vormt. U hoeft alleen dit gedeelte even af te knippen en u kunt het kaarsje weer branden. De kaarsjes zijn verpakt in een luxe doosje, leuk om cadeau te doen aan wie u maar wilt. Houdt kaarsen altijd buiten het bereik van kleine kinderen.

De kaarsen zijn er in de volgende geuren: Dream Blossom, Bella Freesia, Vintage Violet, Citrus Verbena, Ginger Cinnamon, Starlight, Gracious, Apple Spice & Cinnamon, First Blush, Sugar Berry, River Mist, Classic Linen, Garden Breeze, Blushing Tulips, Magnolia, Gardenia, Haven, Hope, Jamine, Lavender, Orange& Honey, Pomegranate, Seaspray, Roses, Tuscan Vineyard, Merry Memories, Vanilla, Snow Flowers en Island Sunset.

Niet genoeg om te kiezen? Kijk dan eens naar de collectie geurkaarsen van BomB Cosmetics.

© COPYRIGHT 2015 Geurenzeepshop by Fleuranthus.