Geuren van de maand met korting!

Geuren van de maand met korting!

Welkom bij onze Geur van de Maand actie! Deze maand hebben we twee fantastische geuren van Yankee Candle voor u geselecteerd: Pink Sands en Iced Berry Lemonade. Geniet van een exclusieve korting en breng een vleugje frisheid en zoetheid in uw huis.

Yankee Candle Pink Sands

Laat u meevoeren naar een tropisch paradijs met de betoverende geur van Pink Sands. Deze geur combineert de zoetheid van meloen, de frisheid van citrus en een vleugje vanille. Het resultaat is een verkwikkende en ontspannende geur die uw zintuigen prikkelt en uw ruimte transformeert in een oase van rust.

  • Topnoten: Citrus, Meloen, Bessen
  • Hartnoten: Osmanthus
  • Basisnoten: Vanille, Muskus, Hout

Yankee Candle Iced Berry Lemonade

Verfris uw zintuigen met de sprankelende geur van Iced Berry Lemonade. Deze geur vangt de essentie van een zomerse picknick met een mix van zoete bessen en pittige limonade. Het is de perfecte geur om een levendige en vrolijke sfeer te creëren in elke kamer.

  • Topnoten: Citroen, IJs, Framboos
  • Hartnoten: Bessen, Aardbei, Suiker
  • Basisnoten: Muskus

Exclusieve Korting

Als onderdeel van onze Geur van de Maand actie, bieden wij nu een speciale korting op beide geuren. Dit is het perfecte moment om uzelf of een geliefde te verwennen met een van deze heerlijke Yankee Candle geuren.

Bezoek onze webshop en ontdek deze prachtige geuren. Zorg dat u er snel bij bent, want deze aanbieding geldt alleen deze maand!

Shop nu en geniet van onze Geur van de Maand actie! Je vindt alle geuren van de maand met korting bij ons in de winkel in Boekelo en hier online

WoodWick Island Coconut en Vanilla Sea Salt

Twee betoverende geuren van WoodWick: Island Coconut en Vanilla Sea Salt. Ervaar de unieke en ontspannende aroma’s van deze exclusieve geuren, nu met een speciale korting.

WoodWick Island Coconut

Laat uw zintuigen ontsnappen naar een exotisch eiland met de weelderige geur van Island Coconut. Deze geur combineert de tropische zoetheid van kokosnoot met een vleugje ananas en romige vanille. Perfect om een zomerse sfeer in huis te halen, ongeacht het seizoen.

  • Topnoten: Kokosmelk, Ananas
  • Hartnoten: Kokosvrucht, Bloesem
  • Basisnoten: Vanille, Sandelhout

WoodWick Vanilla Sea Salt

Breng een frisse en serene sfeer in uw huis met de verfijnde geur van Vanilla Sea Salt. Deze geur mengt de zachtheid van vanille met de frisse tonen van zeezout en jasmijn, waardoor een ontspannende en luxueuze ambiance ontstaat.

  • Topnoten: Zeezout, Ozon
  • Hartnoten: Jasmijn, Lelietjes-van-dalen
  • Basisnoten: Vanille, Hout

Speciale Aanbieding

Profiteer deze maand van onze speciale Geur van de Maand korting op beide WoodWick geuren. Het is de perfecte gelegenheid om uw huis te vullen met deze heerlijke aroma’s of om iemand anders te verrassen met een luxe geschenk.

Bezoek onze webshop en ontdek de charme van WoodWick Island Coconut en Vanilla Sea Salt. Deze aanbieding is slechts beperkt beschikbaar, dus wees er snel bij!

Shop nu en geniet van onze Geur van de Maand actie!

© Geur & Zeepshop by Fleuranthus 2024