Ontdek de Nieuwe WoodWick Geuren: Hypnoflora en Gilded Sands

WoodWick Hypnoflora Large Geurkaars

Ontdek de Nieuwe WoodWick Geuren: Hypnoflora en Gilded Sands

WoodWick blijft innoveren en brengt steeds nieuwe geuren die je zintuigen prikkelen en je huis in een oase van rust en luxe veranderen. Ontdek de Nieuwe WoodWick Geuren: Hypnoflora en Gilded Sands Deze geuren beloven je mee te nemen op een betoverende reis door exotische bloemenvelden en zonnige kustlijnen.

Hypnoflora: Een Bloemige Betovering

Hypnoflora is een geur die je zintuigen betovert met een delicate mix van exotische bloemen en frisse, groene noten. Deze geur is perfect voor wie houdt van een subtiele, maar verleidelijke bloemenparfum die elke ruimte kan transformeren in een paradijselijke tuin.

  • Topnoten: Bloeiende Jasmijn, Witte Lelie
  • Hartnoten: Roze Pioenroos, Viooltjesblad
  • Basisnoten: Sandelhout, Muskus

Laat je huis vullen met de rustgevende en tegelijkertijd opwekkende aroma’s van Hypnoflora. Deze geur brengt een vleugje lente in elk seizoen.

Gilded Sands: De Essentie van de Zon

Gilded Sands vangt de warme, uitnodigende sfeer van een zomerse stranddag. Deze geur combineert de zoetheid van tropisch fruit met de zachte, warme tonen van amber en hout, waardoor je huis altijd voelt als een vakantieoord.

  • Topnoten: Ananas, Kokosnoot
  • Hartnoten: Vanille Orchidee, Zeezout
  • Basisnoten: Amber, Cederhout

Met Gilded Sands waan je je in een luxe resort aan zee, waar de zon altijd schijnt en het zand altijd warm is. Deze geur is ideaal voor diegenen die houden van een frisse, zonnige geur die het hele jaar door een zomers gevoel geeft.

Waarom Kiezen voor WoodWick?

Bij WoodWick staat kwaliteit voorop. Onze geurkaarsen zijn gemaakt van hoogwaardig was en worden zorgvuldig vervaardigd om een langdurige, consistente geurverspreiding te garanderen. Daarnaast zorgt onze unieke houten lont voor een kalmerend knisperend geluid, dat je doet denken aan een gezellig haardvuur.

Met de nieuwe Hypnoflora en Gilded Sands geuren breiden we onze collectie uit met nog meer veelzijdige en verfijnde keuzes, die perfect aansluiten bij elke gelegenheid en elke stemming.

Bestel Vandaag Nog!

Breng de luxe en het comfort van WoodWick’s nieuwe geuren, Hypnoflora en Gilded Sands, in je huis. Bezoek onze onze winkel in Boekelo bij Enschede of de  website om je favoriete geuren te ontdekken en te bestellen. Transformeer je leefruimte met de betoverende geuren van WoodWick.

© Geur & Zeepshop by Fleuranthus 2024