Apple Spice & Cinnamon

Nieuwe greenleaf producten in Nederland

Heerlijk herfst met de vernieuwde geur Apple Spice & Cinnamon van Greenleaf Gifts. Dat is nog eens een goede start van het herfst seizoen.

Apple Spice en Cinnamon is verbeterd dus nog lekkerder en zit in een fraai nieuw jasje. De prints van de verpakkingen zijn aangepast, maar stralen nog steeds de geur uit, warm en gezellig.

Apple Spice & Cinnamon is een warme combinatie van traditionele appel gecombineerd met kaneel en verschillende kruidensoorten. Heerlijk nu de bladeren beginnen te vallen, gezellig de voetjes hoog, kaarsjes op tafel, we zijn er bij Geur & Zeepshop klaar voor!

Kaarsen zijn er in verschillende maatjes met resp. 15, 45 en 80 branduren. Makkelijk zijn ook de candle tin ‘s een handige kaars in blik dus ook mee te nemen op reis!

Verschillende maten geurzakjes, voor gebruik overal in huis, linnenkast, schooltas, sportschoenen, koffers, auto, ja waar eigenlijk niet?

Verschillende oliën zijn verkrijgbaar voor in de aroma diffuser, geurlamp, of juist in de reed diffuser met geurstokjes. Ook is er de home fragrance oil voor in een oliebrandertje of om te druppelen op bijvoorbeeld zijdebloemen.

Als laatste is er de Roomspray, deze is van alle Greenleaf geuren verkrijgbaar. Handig om even snel een lekker sfeertje in je huis te creëren!

Gek op Apple Spice & Cinnamon? Kijk naar ook eens naar Hope van Greenleaf Gifts.

© COPYRIGHT 2013 Geurenzeepshop by Fleuranthus.