Apsley & Company Geurkaarsen

Apsley & Company Geurkaarsen

Apsley & Company Geurkaarsen

Nieuw bij Geur & Zeepshop zijn de Apsley & Company Geurkaarsen. Luxe geuren uit het verre Australië die ons bij elke geur een bijzonder luxe beleving brengen.

De geuren van Apsley and Company zijn verkrijgbaar in bijzondere geuren zoals de Santorini, Vesuvius, Halfeti, Kaliningrad, Reykjavic en de Tempest. Alle geuren vind je hier online in de Apsley & Company winkel van Geur & Zeepshop.

Lekker groot!

De kaarsen van Apsley and Company zijn er in verschillende groottes waardoor je altijd een passend model zult vinden. Verkrijgbaar zijn modellen van 400 gram, 1,7kg, 2.1 kg en 2,4 kilo waardoor je heel veel uren geur beleving zult hebben! De grootste geurkaars heeft maar liefs 4 lonten en 240 branduren.

Bijzondere ontwikkeling

De op maat gemaakte geur is gemaakt in samenwerking met gerenommeerde Europese parfumeurs. Dit met dezelfde kostbare elementen van hoge kwaliteit, die te vinden zijn in luxueuze en bekende parfums, worden gebruikt.

De ontwikkeling van de geur kost tijd en geduld. Elke stap van het kaarsenproces wordt met de hand uitgevoerd met zorgvuldige aandacht voor detail. Hierdoor wordt de beste mix van botanische soja was, gecombineerd met was van voedingskwaliteit.

Elke kaars is met de hand gegoten, zo zorgt deze formule ervoor dat er een royale hoeveelheid geur en geurverspreiding gecreërd wordt. Dit gedurende de gehele brandduur van de kaars. Daarnaast draagt het bij aan een langere brandduur waardoor je heerlijk kunt genieten!

De perfecte lont in een bijzonder glas

De Duitse katoenen lonten zorgen elke keer voor uitstekende brandprestaties.

Gegoten in adembenemend, mond geblazen zwart en amber glas, bestaande uit een decadente soja was, is deze prachtige kaars een bedwelmende ode aan Vesuvius

Het mond geblazen glas wordt vervolgens één voor één gewassen. Vervolgens gepolijst en droog gewreven waarmee een bijzonder hoge kwaliteit het eindresultaat is. Doordat elk glas handgemaakt is en de kleurencomposities ook handmatig worden aangebracht. Zo is elk glas uniek, waardoor het een stijlvol decor stuk is, dat weelderige extravagantie uitstraalt om een blijvende indruk te maken in elke kamer.

Het kaarsglas en de verpakking kunnen worden gerecycled  of worden hergebruikt. Plaats bijvoorbeeld een waxine licht in het glas, als de was is verbrand en  u ervaart nog steeds een prachtige gloed door  het glas heen.

Verantwoord en met trots gemaakt in Australië

Apsley and Company houdt zich aan een beleid zonder dierproeven, om meesterwerken te kunnen maken met een sociaal geweten. De kaarsen zijn Parafine vrij, en niet getest op dieren.

Apsley and Company brengt ons uit het verre Australie. Ze brengen ons bijzonder boeiende en exclusieve geuren zoals we dit bijzondere continent ervaren!

Tips

Zorg dat de kaars altijd minimaal 2 uur brandt, bij voorkeur zelfs tussen de 3 en 4 uur voor het meest ideale geur en pool* resultaat. Apsley and Company kaarsen zullen snel poolen omdat deze  meerdere lonten heeft.

Trim de lonten met regelmaat. Zorg dat de lont altijd 0,5 centimenter boven de kaars uitsteekt. Dit zal zorgen voor een beter resultaat.

Hoe trim je een Apsley & Company lont?
Wacht tot de kaars gestold is en trim/knip het lont af. Verwijder eventuele restjes.

Een kaars is gaan tunnelen*? Dit gebeurt alleen als de kaars niet lang genoeg heeft gebrand of in de tocht gestaan heeft. Als dit voorkomt kun je dit eenvoudig oplossen door de kaars minimaal 3 uur te laten branden, hierdoor gaat de kaars poolen en is het probleem opgelost. Hierdoor kan het voorkomen dat het lontje “kopje onder” gaat. Pak dan wat keuken- of toiletpapier en sop dit in het vloeibare food trade paraffine, hierdoor haal je wat paraffine uit de kaars en het lontje komt weer boven.

Luxe geurkaarsen bestellen? Alle luxe en bijzondere geuren vindt je bij hier Geur & Zeepshop

Bougie Parfumee Apsley & Company