Aromalampen van Ashleigh & Burwood

Ashleigh & Burwood Geurlamp Obsidian Clear

Binnenkort nieuwe geurlampen online.

In onze toch al grote collectie Fragrance Lamps / geurlampen van Ashleigh & Burwood vindt u al vele fraaie exemplaren. Binnenkort komen hier weer een 10-tal mooie bij.

Een voordeel van de geurlampen van Ashleigh & Burwood is dat ze niet alleen een lekkere geur verspreiden maar dat het bijzondere steentje in de Aromapot ook nog eens 99% van de bacterien en huisstofmeit dood. Niet alleen lekker dus, maar ook nog eens gezond!

Sinds 2005 zijn in Nederland de Fragrance Diffusers verkrijgbaar. Een Fragrance Diffuser elimineert “slechte “luchtjes en zuivert de lucht via een proces dat catalytic oxidatie heet. Als de steen (in de pot) in gebruik is, wordt deze heel heet. Met deze hoge temperaturen vindt dat speciale proces (catalytic oxidatie) plaats in de steen. Deze reactie zuivert de lucht en vernietigt vieze geurtjes in de omgeving ( kookluchtjes, huisdiergeurtjes, rook/nicotine etc. etc.). Deze methode van luchtzuivering stamt uit de 19e eeuw waar het in ziekenhuizen werd gebruikt. Nu profiteert u niet alleen van de zuiverende werking van de Diffuser, maar kunt u ook nog eens genieten van uw favoriete geur.

© COPYRIGHT 2015 Geurenzeepshop by Fleuranthus.