Ashleigh & Burwood Volcanic Clay

Volcanic Clay & Amber Lamp Fragrance 250ml

Ashleigh & Burwood Volcanic Clay

De nieuwe geuren van Ashleigh & Burwood zijn weer verbazend lekker! Neem nou de Ashleigh & Burwood Volcanic Clay!

Volcanic Clay is een elegante maar stoere geur, speciaal voor in de geurlamp! Vermijd de stress van de dag met deze kalmerende geur. Troostende warme amber, rijke sandelhout en houtachtige ceder creëren een geurmengsel waardoor je je uitgerust en hersteld voelt.

Bijzondere geuren uit Japan!

Ashleigh & Burwood heeft een heerlijke collectie geuren geïnspireerd op de Japanse gebruiken en leefwijze. Hieronder vind je alle geuren uit deze bijzondere rituele geuren. Rituals geuren van Ashleigh & Burwood uit Japan!

Matcha Green Tea : Pittig en verfrissend, deze opbeurende mix van aromatische groene thee met sinaasappel en citrus is geïnspireerd op de Japanse theeceremonie tradities.

Yoshino Waters: Kalmerend helder bronwater met lichte fluweelachtige bloemtonen en verhelderende grapefruit om deze frisse watergeur te creëren die de rustgevende schoonheid van de natuurlijke landschappen van Japan vangt.

Arashiyama Bamboo: Deze weelderige geur, roept de rust en de natuurlijke pracht op van de bamboebossen van Japan en is gemaakt van kostbare tonen van cederhout en bergamot.

Yuzu & Coconut Water: Een koele watergeur vol kalmerende kokosnoot en verse limoen gecombineerd met heldere yuzu voor een exotisch tintje verfrissen je zintuigen.

Tayberry & Rose Lamp Fragrance: Wij garanderen een goed humeur met deze heldere mix. Bruisend met heerlijke braamboos, zoete roos, geranium en sprankelende hints van citroen. Alsof je op een high-tea aanwezig bent in een tuin die in volle bloei staat.

Zo ga je te werk met geurlampen van Ashleigh & Burwood

Plaats de Fragrance Lamp op een stabiele ondergrond. Vul de Fragrance Lamp tot 2/3. De Fragrance Lamp mag niet tot de rand worden gevuld. (In de kado doos zit een blaadje met de gebruiksaanwijzing in verschillende talen o.a. Nederlands.)

Plaats de lont (voor gebruik 30 tot 45 minuten in de Diffuser olie laten weken) en steek de steen aan. Laat de vlam 2 minuten branden waardoor de steen warm wordt en  deze zijn unieke werking gaat doen. (Laat de vlam nooit branden zonder toezicht!)

Plaats de ventilerende deksel op de Fragrance Lamp. De Fragrance Lamp verspreidt nu uw favoriete geur en zuivert de lucht waardoor het heerlijk gaat geuren!

Om de diffuser helemaal te doven haal u de ventilerende deksel eraf (pas op, heet!) en plaatst de erbij geleverde solide dopje over de steen, hierdoor krijgt de steen geen zuurstof meer waardoor deze uit zal gaan. Het beste kunt u bij het oppakken een doekje gebruiken.

Is de geur iets te sterk?
Meng wat purifier of neutral door de olie in de pot om de geur zachter te maken, dit verdunt de geurolie waardoor deze zachter en aangenamer wordt.

Geuren Lamp Fragrance van Ashleigh & Burwood.

Ashleigh & Burwood heeft vele geuren in de collectie waardoor u altijd uw favoriete geur zult vinden. Geur & Zeepshop is Platinum Dealer voor WoodWick in Nederland en Belgie. Alle geuren zijn leverbaar!

Jaarrond heeft Geur & Zeepshop alle geuren op voorraad, hierdoor kun je altijd de juiste keuze maken!