Berry Mochi Yankee Candle

Berry Mochi Yankee Candle Nederland www.geurenzeep.nl Waar is Yankee Candle te Koop? Yankee Candle Winkel

Berry Mochi Yankee Candle

Ook zo benieuwd naar de nieuwste 3 geuren in de collectie van de Yankee Candle Sakura Blossom Festival? De nieuwste is de Berry Mochi Yankee Candle! Deze en de andere nieuwe geuren  zijn nu te bestellen en vindt je in de winkel vanaf 3o maart.

De Japanse geur om van te watertanden! Lekkere Japanse fruitige snoepjes geur met de geuren van bessen en abrikoos. De geur rust op een basis van roze suiker en macaroons waardoor dit een traktatie voor je neus is!

Deze geur is nieuw in de Sakura Blossom Festival Collection.  De zomer collectie geuren van Yankee Candle bevat inmiddels ook de geuren, Mango Ice Cream, Tranquil Garden,  Sakura BlossomMajestic Mount Fuji en de Sweet Plum Sake.

Vindt alle geuren in de Yankee Candle Winkel

Yankee Candle vindt je natuurlijk bij Geur & Zeepshop. De lekkerste en meest bijzondere geuren van Yankee Candle vindt je in onze Yankee Candle Winkel. Hier worden ieder seizoen weer nieuwe en bijzondere geuren aan toegevoegd.

Yankee Candle bestaat al meer dan 40 jaar en brengt een lange traditie van vakmanschap en kwaliteit en verkoop naar Nederland.

Dit mooie bedrijf is gestart in 1969 door de zestienjarige Mike Kittredge. Yankee Candle is de grootste  geurkaarsenfabrikant van de wereld en tevens marktleider op dit gebied. Yankee Candle is uitgegroeid tot de nummer één met de meest erkende naam in de kaarsenwereld.
Vandaag de dag, biedt Yankee Candle in de Benelux meer dan 100 verschillende geuren aan van de grootste en meest boeiende selectie van kaarsen en home fragrance geuren.

Geurkaarsen en Wax Melts van Yankee Candle

Geur & Zeepshop bied vele geuren van Yankee Candle en zal in het seizoen ook de specials leveren.

Genoeg geuren waardoor je altijd kunt kiezen voor de juiste sfeer! Is je favoriete Yankee geur niet te vinden dan horen we het graag!

Alle Yankee Candle geuren die je vindt bij Geur & Zeepshop zijn leverbaar in verschillende groottes. De Jars zijn verkrijgbaar in groot middel en klein. Deze zijn door de handige glazen deksel makkelijk afsluitbaar waardoor zal altijd schoon zijn voor gebruik. Tevens zijn er Wax Melts en Tea Lights leverbaar.

Zorg dat de kaars altijd minimaal 2 uur brandt, bij voorkeur zelfs tussen de 3 en 4 uur voor het meest ideale geur en pool* resultaat.

De lont moet regelmatig getrimd worden. Zorg dat de lont altijd 0,5 centimenter boven de kaars uitsteekt. Dit zal zorgen voor een beter resultaat.

Geur & Zeepshop verkoopt van Yankee Candle onder andere de bekende Housewarmer® lijn van geurkaarsen, seizoensgebonden en speciale geurkaarsen, huis- en autoparfum producten, gifts en accessoires. Yankee Candle is de grootste geurkaarsenfabrikant van de wereld en tevens marktleider op dit gebied. Yankee Candle biedt in de Benelux meer dan 100 verschillende geuren aan in de vorm van kaarsen en home fragrance geuren. En Yankee Candle blijft vernieuwen; zo introduceren zij elk seizoen (vier keer per jaar!) nieuwe geuren. De geurkaarsen van Yankee Candle zorgen voor de juiste geur voor je huis!

© Geur & Zeepshop by Fleuranthus 2022