Body Warmers van BomB

Body Warmers van BomB

Body Warmers van BomB

De Body Warmers van BomB al gezien?

Nieuw van BomB zijn de Body en Neck Warmers, heerlijk Hot Packs die bijzonder leuk zijn om te zien! Ze zijn verkrijgbaar in verschillende leuke dierenprints waaronder een vosje, hond, kat maar ook een heuse eenhoorn!

Deze voor de magnetron geschikte heat packs geven langdurigwarmte af. Om je pijn te verzachten terwijl de lavendel die in het heat pack zit een ontspannende, aromatische geur afgeven. Door het formaat van deze warmer is het zeer geschikt om je nek of rug te verwarmen.

Bij Geur & Zeepshop vind je alle Hot Packs!

Neck Warmer Hot Pack

De Neckwarmer heeft een langer formaat waardoor de warmte goed verspreid kan worden over een groter deel van het lichaam.

Body Warmer Hot Pack.

De Body warmer is iets kleiner van formaat waardoor het makkelijk op elke plaats te gebruiken is. De leuke afwerking maakt het een bijzondere beleving.

Gebruik

Verwijder de neck of bodywarmer uit de verkoopverpakking. Haal de vulling uit de stoffenhoes doormiddel van de opening met klittenband, en plaats de warmer in de magnetron. Plaats er een halve kop met water bij naast e verwarm de warmer voor max 30sec. Pas bij het pakken van de warmer uit de magnetron op voor de beker met water, dit kan heet zijn. Doe de vulling weer terug in de stoffen hoes en sluit deze hoes met het klittenband. Plaats de warmer op de plek van je lichaam of onder de deken, om lekker te genieten van de warmte en de geur.

Vriendelijke en feestelijke producten!

De producten van BomB zijn op de meest natuurlijke wijze handgemaakt! Zo lijkt de fabriek van BomB wel een enorme bakkerij! Blasters en creamers worden als ware cupcake’s gemaakt zoals je dit in een echte bakkerij zou zien. De Badproducten worden gemaakt van pure cacao en shea-boters waardoor deze heerlijk zacht en pure huidverzorging zijn. De meest fraaie kleuren en decoraties zijn erg vrolijk, waarmee BomB zijn kleurige imago mee heeft verkregen. Daarnaast zijn alle producten handgemaakt!