BomB Bath Blaster Love Nest

BomB Bath Blaster Love Nest

BomB Bath Blaster Love Nest

Zweef door de lucht naar het liefdes nest! Met de BomB Bath Blaster Love Nest keer je  terug naar de bron van de liefde en nestel je je in een heerlijke mix van de kokosnoot & sandelhout essentiële oliën om comfortabel en relaxed heerlijk diep in te dutten.

Bath Blasters zijn heerlijk voor in bad. Eenmaal in je bad zullen ze langzaam oplossen in het water, waardoor het heerlijk gaat geuren.

Vriendelijke en feestelijke Bath Bombs!

De producten van BomB zijn op de meest natuurlijke wijze handgemaakt! Zo lijkt de fabriek van BomB wel een enorme bakkerij! Blasters en creamers worden als ware cupcake’s gemaakt zoals je dit in een echte bakkerij zou zien. De Badproducten worden gemaakt van pure cacao en shea-boters waardoor deze heerlijk zacht en pure huidverzorging zijn. De meest fraaie kleuren en decoraties zijn erg vrolijk, waarmee BomB zijn kleurige imago mee heeft verkregen. Daarnaast zijn alle producten handgemaakt!

Assortiment van BomB

Het assortiment van in onze BomB Cosmetics Winkel vergt een lange beschrijving zoveel producten als er zijn. Bath Creamers, bath mallows, soap pie’s, lip balsems etc. hieronder volgt een aantal artikelen met een korte beschrijving:

Bath Blasters

Blasters  zijn één van de eenvoudigste, meest handige en leuke manieren om aromatherapie en essentiële oliën te gebruiken in het dagelijkse leven. Pure essentiële oliën kunnen helpen uw stemming te verhogen of uw humeur te verbeteren. Als we zeggen handgemaakt, dan bedoelen we ook handgemaakt. Bath Blasters zijn erg bekend onder de naam Bath Bombs.

 

Geurenzeepshop.nl is onderdeel van Fleuranthus v.o.f. 

© COPYRIGHT 2017 Geurenzeepshop by Fleuranthus.