Cranberry & Lime Body Scrub

BomB Cosmetics Body Scrubs bestellen

Bomb Cosmetics Cranberry & Lime Body Scrub.

Even het vermelden waard, het is toch echt de allerlekkerste scrub in de nieuwe collectie van Bomb Cosmetics.

Het uitproberen is bij geurenzeepshop.nl nooit een probleem, liefhebbers genoeg! Verbazend lekker vinden we dan ook de Body scrub in die vrolijkfrisse pot. Eenmaal de deksel eraf, komt je al een heerlijke geur tegemoet.

Een lichtgroene natuurlijke scrub met echte cranberry zaden. Dat ziet er nog eens leuk uit onder de douche De olie van salvia en citroengras verlevendigen de huid en de teint daarvan. Het gebruik is erg makkelijk, neem een kleine handvol en breng het aan op het lichaam met een cirkelvormige beweging. Daarna grondig afspoelen. Heerlijk verzorgend voor de huid, en het frisse geurtje blijf je de hele dag ruiken!

Bij de body scrubs en body polisches van Bomb cosmetics is het altijd erg belangrijk om voor gebruik de inhoud van de pot even goed door te roeren. Door de natuurlike olien en ingredienten, kan de inhoud indrogen als je niet roert, en dat zou jammer zijn. Dus altijd even doorroeren, en hij gaat tot aan de laatste korrel mee! En daarna, Genieten maar!

Black Currant Body Polish
Pink Marmelade Body Polisch
Strawberry Fields Body Polisch
Cranberry & Lime Body Scrub
Pepperland Body Scrub
Scrubology Body Scrub

Naast Polisches en Scrubs, heeft geurenzeepshop.nl ook de Bath Salts ofwel het badzout van Bomb Cosmetics online. Luisterend naar de namen als Cleopatra’s Desire Bath Salts, Meadow Fresh Bath Powder en Ocean of Bliss Bath Powder, zorgen zij voor een heerlijk ontspannend en relaxed bad. Geurenzeepshop heeft altijd de complete collectie van Bomb Cosmetics in huis.

© COPYRIGHT 2017 Geurenzeepshop by Fleuranthus.