De nieuwste geur van Yankee Candle: Evening Riverwalk!

De nieuwste geur van Yankee Candle: Evening Riverwalk!

De nieuwste geur van Yankee Candle: Evening Riverwalk!

Met de Riverwalk van Yankee Candle voel de je een verfrissende herfstwind tijdens een wandeling langs de rivier, met de geuren van kardemom, vanille en gerookt hout. Dit in een fraaie mix met bergamot zwarte vanille, Oudh en mahonie hout.

Daydream of Autumn Collectie geurkaarsen en Wax Melts

Deze geur is onderdeel van de Daydream of Autumn collectie. Deze collectie van Yankee Candle is nieuw en is er eentje of al het lekkers van de herfst te vieren! De vrolijkste geuren en kleuren verzamelt in 1 collectie!

Je vindt maar liefst 4 geuren in deze herfstcollectie: Autumn Daydream, Evening Riverwalk, Mulled Sangria en Pumpkin Maple Créme Caramel.

Signature Collection van Yankee Candle

Deze seringen geur is onderdeel van de Signature Collectie van Yankee Candle. Deze bevat naast de nieuwe modellen, signature, tumbler en 5 wick geurkaarsen veel nieuwe geuren van Yankee Candle. Kijk snel hier voor alle geurkaarsen in de Yankee Candle Winkel van Geur & Zeepshop. Vraag jij je ook af Welke geur van Yankee Candle is lekker? Kijk snel want je vindt ze bij Geur & Zeepshop, de complete Yankee Candle Winkel. Ben je gek op de geur van seringen? Kijk dan hier in de geurwinket van geur en zeepshop voor alle producten met de bloeiende geur van seringen!

Premium Grade Paraffine

Elke Yankee Candle geurkaars is gemaakt van premium grade paraffine van de beste kwaliteit met de beste ingrediënten van over de hele wereld. Bij elke specifieke geur het wordt het juiste lont type geselecteerd om de beste brandkwaliteit te garanderen.

Yankee Candle Winkel

Yankee Candle vindt je natuurlijk bij Geur & Zeepshop. De lekkerste en meest bijzondere geuren van Yankee Candle vindt je in onze Yankee Candle Winkel. Hier worden ieder seizoen weer nieuwe en bijzondere geuren aan toegevoegd.

Yankee Candle bestaat al meer dan 40 jaar en brengt een lange traditie van vakmanschap en kwaliteit en verkoop naar Nederland.

Dit mooie bedrijf is gestart in 1969 door de zestienjarige Mike Kittredge. Yankee Candle is de grootste  geurkaarsenfabrikant van de wereld en tevens marktleider op dit gebied. Yankee Candle is uitgegroeid tot de nummer één met de meest erkende naam in de kaarsenwereld.
Vandaag de dag, biedt Yankee Candle in de Benelux meer dan 100 verschillende geuren aan van de grootste en meest boeiende selectie van kaarsen en home fragrance geuren.

Tips

Geur & Zeepshop bied vele geuren van Yankee Candle en zal in het seizoen ook de specials leveren.

Genoeg geuren waardoor je altijd kunt kiezen voor de juiste sfeer! Is je favoriete Yankee geur niet te vinden dan horen we het graag!

Alle Yankee Candle geuren die je vindt bij Geur & Zeepshop zijn leverbaar in verschillende groottes. De Jars zijn verkrijgbaar in groot middel en klein. Deze zijn door de handige glazen deksel makkelijk afsluitbaar waardoor zal altijd schoon zijn voor gebruik. Tevens zijn er Wax Melts en Tea Lights leverbaar.

Zorg dat de kaars altijd minimaal 2 uur brandt, bij voorkeur zelfs tussen de 3 en 4 uur voor het meest ideale geur en pool* resultaat.

De lont moet regelmatig getrimd worden. Zorg dat de lont altijd 0,5 centimenter boven de kaars uitsteekt. Dit zal zorgen voor een beter resultaat.

Geur & Zeepshop verkoopt van Yankee Candle onder andere de bekende Housewarmer® lijn van geurkaarsen, seizoensgebonden en speciale geurkaarsen, huis- en autoparfum producten, gifts en accessoires. Yankee Candle is de grootste geurkaarsenfabrikant van de wereld en tevens marktleider op dit gebied. Yankee Candle biedt in de Benelux meer dan 100 verschillende geuren aan in de vorm van kaarsen en home fragrance geuren. En Yankee Candle blijft vernieuwen; zo introduceren zij elk seizoen (vier keer per jaar!) nieuwe geuren. De geurkaarsen van Yankee Candle zorgen voor de juiste geur voor je huis!

Wil je weten waar is Yankee Candle te koop? Geur & Zeepshop Yankee Candle winkel!

 

© Geur & Zeepshop by Fleuranthus 2023