De Zeepwinkel

De Zeepwinkel

De Zeepwinkel

De Zeepwinkel van Geur & Zeepshop ligt boordevol met de lekkerste zepen! Het complete assortiment van BomB Cosmetics uit Engeland is hier te vinden waardoor de keuze erg groot is!

Heerlijke geuren en zijdezacht! De zepen van BomB zijn erg vriendelijk voor de huid en vallen op door hun vrolijke pure uitstraling.

Bomb Cosmetics handzeep kan gebruikt worden als een normale stuk zeep, maar ze zijn veel milder. Wrijf gewoon het stuk handzeep herhaaldelijk tussen natte handen tot je schuim hebt om je huid schoon te maken. Als alternatief, wrijf het stuk handzeep op een spons.

De zeep is gemaakt op veganistische basis. Er wordt dus op geen enkele wijze gebruik gemaakt van dieren of producten die van dieren afkomstig zijn. De zeep wordt gemengd, gekleurd, gegoten en geparfumeerd met de hand. De zeep is dan ook van de best mogelijke kwaliteit. De vormen in de zeep zijn met de hand gevormd. De zeep bevat glycerine, wat bekend staat om het behouden van het vocht in de huid waardoor dit de meest vriendelijke zeep voor de huid is. De zeep is erg mild met een pH waarde van ongeveer 7, wat gelijk staat aan neutraal. Iedere zeep bevat zijn eigen unieke pure essentiele olien bestemd voor ieder huid type.

Verschillende vormen zeep

Zeep van BomB Cosmetics is te vinden in verschillende zepen. Als plak, die je ook kunt versnijden tot kleine stukjes zoals gastenzeepjes. Maar ook als taartpunt! Fraai om te zien en makkelijk in gebruik. Tevens zijn er de shower gels met een handige lus in de zeep zodat je deze ook kunt ophangen.

Plakken zeep

Handige rechte plakken waarmee je makkelijk je handen kunt wassen. De zeep is gemaakt op veganistische basis. Er wordt dus op geen enkele wijze gebruik gemaakt van dieren of producten die van dieren afkomstig zijn. De zeep wordt gemengd, gekleurd, gegoten en geparfumeerd met de hand. De vormen in de zeep zijn met de hand gevormd. De zeep bevat glycerine, wat bekend staat om het behouden van het vocht in de huid. De zeep is erg mild met een pH waarde van ongeveer 7, wat gelijk staat aan neutraal. Iedere zeep bevat zijn eigen unieke pure essentiële oliën bestemd voor ieder huid type.

Zeep Sponsen

Een zeep spons is een spons gemaakt van cosmetische kwaliteit, gedrenkt in plantaardige glycerine zeep en essentiële oliën. Masseer de “vingers” over de huid. De huid wordt zacht gescrubd en voelt zijdezacht aan.De handgemaakte glycerine handzeep in een vorm van een taartpunt met pure essentiële oliën
Een romige zacht schuimende zeep vol met lekkernijen voor een perfecte PH Neutrale huidverzorging.

Solid Shower Gels

De ultieme verwenner onder de douche!!
Wikkel het lint van een Solid Shower Gel rond uw pols en wrijf over uw natte huid voor een geurige laag van bubbels. Laat de zuivere etherische oliën werken versterkt door de magie van de dubbele shea boter die samen hydrateren en reinigen. Na gebruik kunt u uw huid gewoon afspoelen, en voelt uw huid als herboren…

De Zeepwinkel

De Zeepwinkel van BomB Cosmetics is altijd dichtbij!

Je vindt onze winkel in Boekelo waar het hele assortiment in onze zeepwinkel te vinden is. De gehele collectie zepen vindt je ook online op www.geurenzeepshop.nl zodat de collectie van BomB Cosmetics altijd dichtbij is!

 

© COPYRIGHT 2019 Geurenzeepshop by Fleuranthus.