Discovery Yankee Candle Scent of the Year 2021

Discovery Yankee Candle Scent of the Year 2021

Discovery Yankee Candle Scent of the Year 2021

De Discovery Yankee Candle Scent of the Year 2021: Gevuld met exotisch fruit en kruidengeuren om echte connecties over de hele wereld te inspireren.

De kern van Discovery is de warmte van gember, een ingrediënt dat individuele culturen overstijgt om de gemeenschappelijke grond te symboliseren die we allemaal delen als een wereldwijde gemeenschap. Gecombineerd met de zurigheid van stervrucht, de romigheid van mango en de warmte van vanille-specerijen, is Discovery een symfonie die de manieren weerspiegelt waarop we ons leven willen leiden: bloeiend van nieuwsgierigheid, creativiteit en geestdrift.

De kaars maakt zijn debuut in de Yankee Candle Signature Collection en is verpakt in een gedurfd gekleurd, Marokkaans geïnspireerd patroon dat een verlichtend effect geeft wanneer hij brandt.  Discovery van Yankee Candle is slechts voor een zeer beperkte tijd beschikbaar.

De Scent of the Year van Yankee Candle Nederland, die bestel je makkelijk & snel bij Geur & Zeepshop.

Vorm Large jar
Top note Guave Nectar, Tangelo, Sinaasappel, Rode Gember, Perzik
Middle note Kardemom, Stervrucht, Passievrucht, Cassis, Mango
Base note Vanille kruiden, Saffraan, Mout, Tonka
Geur Yankee Candle Fresh Collection
Kleur Creme met print (Limited Edition)

Brandduur

De brandduur van de Large Jars is 150 uur. ( 623 gr.)

De Large Jars van Yankee Candle zijn de voordeligste kaarsen van Yankee Candle naar branduren gerekend. De grote kaars is perfect tijdens al die diners en heerlijke lange luie dagen en voor alle mooie momenten in elk seizoen!

Premium Grade Paraffine

Elke Yankee Candle geurkaars is gemaakt van premium grade paraffine van de beste kwaliteit met de beste ingrediënten van over de hele wereld. Bij elke specifieke geur het wordt het juiste lont type geselecteerd om de beste brandkwaliteit te garanderen.

Yankee Candle Winkel

Yankee Candle vindt je natuurlijk bij Geur & Zeepshop. De lekkerste en meest bijzondere geuren van Yankee Candle vindt je in onze Yankee Candle Winkel. Hier worden ieder seizoen weer nieuwe en bijzondere geuren aan toegevoegd.

Yankee Candle bestaat al meer dan 40 jaar en brengt een lange traditie van vakmanschap en kwaliteit en verkoop naar Nederland.

Dit mooie bedrijf is gestart in 1969 door de zestienjarige Mike Kittredge. Yankee Candle is de grootste  geurkaarsenfabrikant van de wereld en tevens marktleider op dit gebied. Yankee Candle is uitgegroeid tot de nummer één met de meest erkende naam in de kaarsenwereld.
Vandaag de dag, biedt Yankee Candle in de Benelux meer dan 100 verschillende geuren aan van de grootste en meest boeiende selectie van kaarsen en home fragrance geuren.

Artikelen & Tips

Geur & Zeepshop bied vele geuren van Yankee Candle en zal in het seizoen ook de specials leveren.

Genoeg geuren waardoor je altijd kunt kiezen voor de juiste sfeer! Is je favoriete Yankee geur niet te vinden dan horen we het graag!

Alle Yankee Candle geuren die je vindt bij Geur & Zeepshop zijn leverbaar in verschillende groottes. De Jars zijn verkrijgbaar in groot middel en klein. Deze zijn door de handige glazen deksel makkelijk afsluitbaar waardoor zal altijd schoon zijn voor gebruik. Tevens zijn er Wax Melts en Tea Lights leverbaar.

Zorg dat de kaars altijd minimaal 2 uur brandt, bij voorkeur zelfs tussen de 3 en 4 uur voor het meest ideale geur en pool* resultaat.

De lont moet regelmatig getrimd worden. Zorg dat de lont altijd 0,5 centimenter boven de kaars uitsteekt. Dit zal zorgen voor een beter resultaat.

Yankee Candle Belgium Bougie Parfumée Parfum de L’ Année Éveillé