Frisse en natuurlijke geuren voor de geurlamp

Ashleigh & Burwood Neutral

Speciaal voor de geurlamp / home fragrance diffuser hebben we bij Geur & Zeepshop een frisse en natuurlijke collectie samengesteld. Ashleigh & Burwood heeft een aantal specifieke geuren met een natuurlijke oorsprong.

Heerlijk fris tijdens het zomerse weer, of juist na een opgeruimd huis is de geur Ocean Breeze. Een fris gevoel van zwoele zeelucht. Pepermunt, alyssum en fragnipani maken deze geur compleet.

Green Tea is als geur helemaal in balans, vermengd met frisse bergamot, basilicum en zoete kamille. Een relaxte geur!

Fresh Linen blijft de absolute topper van Ashleigh & Burwood. De geur van wapperende lakens fris in de ochtend bries. Lavendel en citrus maken de geur compleet samen met fragnipani en aloë.

Zuiver is de geur van Green Bamboo, zacht met komkommer, vers citroengras en bergamot.

Neutral is de reukloze olie van Ashleigh & Burwood. Deze neutraliseert alle ongewenste en onaangename geuren in uw huis.

Baby Powder is een poederachtige geur, zacht en bloemig met geranium, musk en vanille.

White Tea, mooi en fris van geur met een aroma van citrus, bergamot, bloemige jasmijn en sandelhout.

Een mix van groene bloeiende kruiden. Wild Mint met basilicum zorgen voor een fris aroma. Aangevuld met lavendel, musk en sinaasappel.

Zwarte bessen met Engelse rozen en viooltjes vormen Cassis Leaf. Abrikozen maken de geur helder en fris.

Een frisse uitbarsting van sinaasappel vormt het hoogtepunt van Ylang Ylang. Een prachtige geur met neroli en honingachtige zoetheid.

Al deze geuren zijn verkrijgbaar in verpakkingen van 250 ml en 500ml. Ook erg lekker en gewoon te gebruiken in alle merken geurlampen zijn de Diffuser Oils van Greenleaf.

© COPYRIGHT 2013 Geurenzeepshop by Fleuranthus.