Frisse linnengeuren

Blauw groene zeep Handzeep BomB Cosmetics Nederland

Heerlijk het frisse voorjaar in je neus? Met de geuren van Greenleaf, Ashleigh & Burwood en BomB Cosmetics haal je heerlijk fris voorjaarsweer in huis!

Bij Geurenzeepshop.nl hebben we van deze merken de complete collectie’s op voorraad. Greenleaf gifts heeft de voorjaarstopper Classic Linen, de frisse geur die we allemaal wel van vroeger kennen blijft een topper! Classic linen is op vele manieren te gebruiken. Makkelijk is de Linenspray, een handige verstuiver waarmee je snel kunt sprayen op alle stoffen oppervlaktes zoals meubilair, beddengoed, gordijnen, kussens en bekleding van de auto. De roomspray is er om snel de juist geur te creëren door even in een ruimte te sprayen. Van Classic Linen is er ook de diffuser/ geurlampolie, Home Fragrance Oil voor de oliebrander, diverse maten geurzakjes en geurkaarsen.

Ashleigh & Burwood heeft in deze lijn de oliën voor de geurlamp / fragrance diffuser, en de olie voor gebruik met geurstokjes, de reed diffuser: olie die door stokjes langzaam verdampt en een aantal maanden voor een heerlijke geur zorgt. Fresh Linen is een verfijnde geur.

BomB Cosmetics heeft een aantal geurkaarsen, en ook de Little Hottie’s met linen Geur: Cotton Fresh.

Al met al een aantal fraaie frisse geuren om helemaal in de opgeruimde voorjaars stemming te komen!

© COPYRIGHT 2014 Geurenzeepshop by Fleuranthus.