Gardenia van Greenleaf Gifts

Bloemengeuren van Greenleaf Gifts

Verrassend nieuws van Greenleaf Gifts!

Gardenia een erg lekkere klassieker komt vernieuwd terug in het assortiment. We hebben hem even moeten missen, maar na veel geneusd te hebben tussen allerlei ingrediënten en geuren heeft Greenleaf Gifts een verfijnde nieuwe samenstelling gevonden voor deze nieuwe voorjaarsgeur voor 2013.

Greenleaf’s Gardenia is een fantasierijke bloemige geur. De fluweelzachte bloemen van de witte Gardenia zijn gecombineerd met de aardse geuren van musk en frisse douwdruppels. Echt een geur die je neus weer naar de zomer doet verlangen!

Gardenia is inmiddels onderweg naar Nederland, en is leverbaar vanaf begin januari. Wel kunt u Gardenia en First Blush al vinden in onze webshop.

Even snel de zomer in huis? Dan is de Gardenia roomspray makkelijk te gebruiken. Lekker snel, voor als er onverwacht visite voor je deur staat…

Verder is Gardenia verkrijgbaar als geurkaars, jar candle, geurzakjes in drie verschillende groottes, reedoil, diffuseroil, geurlamp olie en home fragrance oil voor in een oliebrander.

Nieuw van Greenleaf is ook de candle tin. Dit is een geurkaars in een erg fraai blik. De candle tin is verkrijgbaar vanaf januari in alle 28 geuren van Greenleaf.

Gek op bloemengeuren? Kijk dan ook eens naar onze geuren Blushing Tulips, Magnolia, Rose of rustgevende Lavender.

© COPYRIGHT 2016 Geurenzeepshop by Fleuranthus.