Geurkaarsen met korting!

Geurkaarsen met korting!

Geurkaarsen met korting!

Een extra geur als geur van de maand. Dat betekend nog meer geurkaarsen met korting!

Oatmeal Cookie van WoodWick is deze maand de 3e geur van de maand, waardoor deze te bestellen is met 25% korting! Oatmeal Cookie ademt warme kruiden van kaneel en piment gecombineerd met wilde haver en romige amandelmelk.

WoodWick geur van de maand

Benieuwd naar de geur van de komende maanden? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief op de homepage en blijf op de hoogte.

Knapperende lont

Ook de Evening Bonfire en Denim geurkaarsen van WoodWick hebben de unieke houten lont. Deze branden mooi en schoon en door de houten lont maken deze een knapperend geluid waardoor ze extra gezellig zijn!

Wax melts

WoodWick® Wax Melts zijn heerlijk ruikende blokjes voor gebruik in een geurbrander. Ze zijn vergelijkbaar met een mini geurkaarsje, alleen dan zonder lont.
Met wax melts heeft u heerlijke geuren in huis.

De geurblokjes zijn handig in gebruik Voor het gebruik, kiest u een gewenst wax melts geur en stopt deze in het schaaltje van een geurbrander. Hierna dient u een brandend theelichtje in de geurbrander te plaatsen. De warmte van het brandend theelichtje stijgt naar boven, waardoor het schaaltje met de waxmelts warm word. De waxmelt smelt hierdoor en de geur zal zich hierdoor in de ruimte verspreiden.

Wax Melts worden ook wel Wax Melts Tarts, Soy Melts genoemd. Voor het laten opsmelten van de Wax Melts bieden wij ook een gehele lijn aan geurbranders. Voor elk interieur is er een passende geurbrander.WoodWick geurkaarsen met korting!

WoodWick geurkaarsen met korting!

Korting bij Geur & Zeepshop deze vindt je in onze WoodWickwinkel, hier zijn alle geuren van WoodWick® Nederland te vinden. In de WoodWick Outlet zijn ook vele WoodWick Wax melts te vinden met korting!

Op zoek naar nog meer knusse WoodWick geuren? Kijk dan vooral eens naar Wood smoke!

 

Geur & Zeepshop is onderdeel van Fleuranthus v.o.f.

© COPYRIGHT 2017 Geurenzeepshop by Fleuranthus.