Geurkaarsen winkel

Geurkaarsen Winkel

Geurkaarsen winkel

Geur & Zeepshop heeft een wel heel uitgebreide geurkaarsen winkel!  Met de merken WoodWick, Greenleaf en BomB hebben we een groot assortiment in onze Geurkaarsen Winkel.

Greenleaf Geurkaarsen in de Geurkaarsen Winkel

Greenleaf is een gevarieerd merk met bijzonder goede geuren die herkenbaar zijn als een echte Greenleaf geur.

Wat te denken van Greenleaf’s geuren Classic Linen en Seaspray? Heerlijke frisse geuren die de kwaliteit van Greenleaf Ademen. Maar ook de nieuwste telg Amber Warmth is erg lekker. Heerlijke warme Ambergeuren!

Greenleaf heeft een breed geuren pallet met bloemige geuren, frisse, warme en kruidige geuren, waardoor er voor elke neus een favoriet is! Deze geurkaarsen zijn verkrijgbaar in verschillende modellen. De votive’s zijn handige kaarsjes verpakt in een mooi doosje. Deze geurkaarsjes zijn om te branden in een passend glas. Verder zijn er ook de grotere jar candle’s en de specials met kerst en wintergeuren.

WoodWick geurkaarsen

Knapperende geurkaarsen bestellen! Geurkaarsen zijn niet alleen lekker maar ook gezellig! Vooral de knapperende geurkaars van WoodWick. Deze geurkaarsen zijn voorzien van een unieke houten lont waardoor deze een knapperend geluid maken. Het vlammetje brand niet als een normaal lontje maar beweegt een beetje als een kabbelend vuurtje. Gezellig en nog eens mooi om naar te kijken!

De normale knapperende geurkaarsen in de cilinderglazen en de petit candles zijn uitgevoerd met een zogenaamde PlusWick. Deze heeft als vlam de omvang van een normale kaars. Hij geeft een aangenaam knisperend geluid.

Ook de reserve collection van WoodWick heeft met zijn Pluswick een knapperende lont. Deze collectie kent een aantal zwaardere en stoere geuren waardoor dit ook een ideaal geschenk is voor de mannelijke geur liefhebbers. De Reserve collection bevat de volgende geuren: Oak, Mahogany, Black Tea, Canyon, Driftwood, Ember, Humidor, Leather, Midnight, Royal, Spruce, Teakwood & Vanilla.

De meest favoriete is de Black Tea met zwarte theebladeren die zijn doordrenkt met honing & cognac voor een echte gentleman’s geur. Daarnaast is ook de Driftwood een coole geur: Koel en robuust. Deze rustgevende geur doet denken aan zanderige drijfhout met de geur van vertiver en leder.

De HearthWick is een brede lont die ook een brede vlam geeft. Deze is terug te vinden in de Ellips geurkaarsen. Ovale geurkaarsen waarin dus mooi de brede lont past. Deze brandt ook als een kabbelend haardvuurtje. Deze lont is ook gemaakt van hout waardoor deze ook dat gezellige geluid geeft!

BomB Geurkaarsen

In de collectie van BomB hebben we herkaarsen in een stoer blik. Bijzondere combinaties van geuren, met kleine decoraties er op. De kaarsen zitten in een handig blik waardoor deze na gebruik ook weer af te sluiten zijn.