Geurlamp Orchid Petals

Ashleigh & Burwood Fragrance Lamp

De nieuwste collectie van Ashleigh & Burwood is om door een ringetje te halen! Fraaie transparante diffusers: Natural Elements collection met natuurlijke producten in het glas gegoten!

Neem nou de Orchid Petals: handgeplukte paarse orchideen blaadjes zijn in het transparante hars gegoten, en geven deze diffuser en mooie en exclusieve uitrstraling. Afgewerkt met een bijpassende dop en daarop een zilveren kroon.

Sinds 2005 zijn in Nederland de Fragrance Diffusers verkrijgbaar. Een Fragrance Diffuser elimineert “slechte “luchtjes en zuivert de lucht via een proces dat catalytic oxidatie heet. Als de steen (in de pot) in gebruik is, wordt deze heel heet. Met deze hoge temperaturen vindt dat speciale proces (catalytic oxidatie) plaats in de steen. Deze reactie zuivert de lucht en vernietigt vieze geurtjes in de omgeving ( kookluchtjes, huisdiergeurtjes, rook/nicotine etc. etc.). Deze methode van luchtzuivering stamt uit de 19e eeuw waar het in ziekenhuizen werd gebruikt. Nu profiteert u niet alleen van de zuiverende werking van de Diffuser, maar kunt u ook nog eens genieten van uw favoriete geur.

Lamp Fragrance oils vindt u natuurlijk ook bij Geurenzeepshop.nl Van Ashleigh & Burwood en Greenleaf Gifts hebben we meer dan 100 geuren in ons assortiment.

© COPYRIGHT 2014 Geurenzeepshop by Fleuranthus.