Ginger Cinnamon van Greenleaf Gifts

Gember en kaneelgeuren van Greenleaf Gifts Nederland

Greenleaf ‘s kracht is dat ze blijven door ontwikkelen. Dit seizoen is het de beurt aan de geur Cinnamon, een heerlijke kaneel geur. Maar het kan altijd beter vinden ze bij Greenleaf Gifts… Na veel wikken en wegen en proefgeuren komt het als een verassing uit de bus: Ginger Cinnamon!

Ginger Cinnamon is een energierijke mix van gezellige kruiden. Kaneel vermengd met kruidige bloesems, gecarameliseerde honing, en een heerlijke zoet aroma van crème de vanille.

Heeeerlijk vinden wij van Geurenzeepshop.nl alleen al de foto’s en omschrijving, je krijgt al bijna zin in het najaar!

Ginger Cinnamon is net als alle andere geuren van Greenleaf Gifts verkrijgbaar in vele verschillende producten: Roomspray, lekkere geurzakjes in drie verschillende groote’s, olie voor de geurlamp, maar ook olie voor in de oliebrander, en voor gebruik met reeds (stokjes die je in geurolie kunt zetten). Daarnaast zijn er de geurkaarsen in het klein, en als signature candle en tinnend candle.

Greenleaf heeft nog meer spannende geuren voor het najaars seizoen uitgebracht: Starlight en Gracious. Deze zijn net als Ginger Cinnamon leverbaar vanaf midden augustus, maar nu allemaal al te vinden bij Geur & Zeepshop.

© COPYRIGHT 2013 Geurenzeepshop by Fleuranthus