Greenleaf Gathering

Bij Geurenzeepshop.nl kijken we altijd verlekkerend uit naar het kerst seizoen! En het komende seizoen mag met zoveel fijne geuren geen uitzondering zijn…

Greenleaf Gifts al bijna 10 jaar ons vaste huismerk trakteert ons het komende kerstseizoen weer op veel warmte & gezelligheid. De holiday Collection bestaat uit 6 heerlijke geuren.

De topper in het seizoen is natuurlijk Merry Memories , met veel warme geuren als kaneel, vanille, ouderwets gesuikerde peer en nog meer gezellige kruiden. Heerlijk voor op tafel zijn de geurkaarsjes. Rood van kleur zijn deze met de kerst natuurlijk onmisbaar! De grote fans van Merry Memories hebben een goede vriend aan de nieuwe candle tin: verpakt in een blik hebben deze een brand duur van maar liefst 45 uur.

Erg aantrekkelijk: Silver Spruce. Het is even een weetje, maar deze ruikt net als een heerlijk verse kerstboom. Ideaal voor als u een kunst exemplaar in huis hebt. Silverspruce van Greenleaf is makkelijk te vervoeren, valt niet uit, prikt niet, heeft geen emmers water nodig, en is na de kerst op te bergen in de linnenkast! Silverspruce geurzakjes vinden we regelmatig in de kunst kerstboom zodat het huis ruikt alsof er een echte staat!

Wintercream is ook zo’n topper. Een zachte liefelijke geur met romige vanille en een sensuele ondertoon van amber en musk. Juist de oliën hiervan zijn favorieten: Diffuseroil ofwel geurlamp olie voor in de fragrance diffuser of juist reediffuser oil waar je stokjes in kunt zetten.

De nieuwste telg in de familie is Sugarberry. Een ware traktatie voor je neus! Heerlijk frisse rode bessen, pruimen , appels en peren zorgen voor deze winterse sprankelende geur. Verder is Sugar Berry gecarameliseerd met suiker en siroop.

Kerst maar eigenlijk ook winters lekker voor het hele seizoen: Snow flowers. Een heerlijke geur die eigenlijk een beetje naar het voorjaar doet verlangen. Gezellig warm, en bloemig. Snowflowers is een combinatie van narcis, kamperfoelie met een vleug bessen,lavendel, warme musk cederhout en iriswortel.

Gathering is de voorbode van de kerst en is er na ook die warme stoere geur voor de lange winterse avonden. Een kruidige mix met warme vanille en zoete pompoenen maken het in de koude maanden erg gezellig.

Het moeilijkste met deze geuren… is een keuze maken!
© COPYRIGHT 2012 Geurenzeepshop by Fleuranthus.