Greenleaf Geurzakjes

Greenleaf Geurzakjes bestellen

Greenleaf Geurzakjes

De Greenleaf geurzakjes zijn met veel zorg ontworpen. Door de mooie designs kunt u ze plaatsen waar u maar wilt. Bijvoorbeeld in de huiskamer, slaapkamer, badkamer en toilet. Vergeet vooral de auto niet. U zult merken dat de geur zich in de door u gekozen ruimte verspreid. Let er wel op dat de zakjes rechtop neergezet worden, anders kunnen ze door het uitlopen van olie schade veroorzaken aan uw meubilair.

Geurzakjes van Greenleaf geuren minimaal een half jaar. Daar hoeft u weinig voor te doen, alleen af en toe even omschudden en de verpakking dicht te laten.

Lees even de aanwijzingen op de achterkant van de verpakking. Wij adviseren dan ook de zakjes in een doorzichtig voile zakje te doen en deze op te hangen waar u wilt. U kunt ook een zakje openen en de korreltjes in de stofzuigerzak opzuigen voor een heerlijke geur in huis, maar let wel, eenmaal geopend zal de geur eerder verdwijnen.

Geurzakjes van Greenleaf zijn er in 30 verschillende geuren. Handig zijn ook de verschillende formaten. Klein, medium en groot.

Daarnaast zijn er van de Classic Linen, Cashmere Kiss, Lavender, Bella Freesia, Haven en Binnenkort Spa Springs de zogenaamde Grande Sachets. Hieraan zit een handige lus om ze bijvoorbeeld op te hangen in de garderobe.

 

© COPYRIGHT 2017 Geurenzeepshop by Fleuranthus.