Greenleaf Girl nieuw van Greenleaf Gifts Nederland

Greenleaf Gifts Geurzakjes

Greenleaf brengt in januari een aantal heerlijke nieuwe geuren uit. Naast Citrus Samba in de Fragrance Collection komt er nu ook een serie geuren uit in de Girls serie.

Verfrissende en jeugdige geuren met een hippe jonge uitstraling. De Greenleaf Girls worden uitgebracht als Slim Sachet geurzakje, Candle Tin Geurkaars in Blik en als Roomspray, een heerlijke spuitbus met deze vrolijke geuren.

Breezy Girl is een zachte geur met meloen, munt en citrus. Gecombineerd met rozenblaadjes, bloemige cyclaam en fresia’s zijn ze een warme maar zachte geur. Deze frisse en zachte geuren zijn aangevuld met patchoeli, sandelhout en amber.

Cozy Girl is pure rijkdom van Ylang Ylang jasmijn, donkere pruim met een vleug warme amber en pure vanille.

Dreamy Girl ruikt naar vers geplukte rozenblaadjes in een mix van Ylang Ylang, peer en ambrette bloesems van de Hibiscus en witte musk.

Sassy Girl is een tropische mix van amber, lelietjes der dalen in een levendige mix van citrus, kiwi, meloen framboos ananas en aardbei.

Benieuwd naar meer geuren? Bij Geur & Zeepshop vind u alle dagen van het jaar alle geuren en producten van Greenleaf Gifts, BomB Cosmetics, Ashleigh & Burwood en Panier des Sens. Mocht u er niet uitkomen met al dit lekkers, bel ons gerust en we geven u graag een persoonlijk geuradvies!

Citrus Samba en de Greenleaf Girls zijn leverbaar vanaf 10 januari. Je vind ze in onze Greenleaf Winkel.

© COPYRIGHT 2013 Geurenzeepshop by Fleuranthus.