Greenleaf Hope

Hope Car Fragrance van Greenleaf Gifts

Als je bij Geur & Zeepshop vraagt naar een gezellige geur, dan is dat zeker Hope van Greenleaf Gifts. Hope is al een jaar of 10 de geur van Greenleaf die het gezellige gevoel van samenzijn en huiselijke gezelligheid benadrukt. Warm, knus, zacht en vertrouwd van geur. Fruitig, zoete vanille en gezellige kruiden maken Hope een topper!

Hope kent vele producten: echter de hardlopers zijn momenteel de geurkaarsjes en de Candle Tins, mooie kaarsen in een handig blik. De kaarsen zorgen niet alleen voor een heerlijke geur, maar de lichtjes zijn natuurlijk extra gezellig nu de donkere avondjes weer zijn begonnen. Ideaal ook als schoenkadootjes, de Sint weet bij ons ook aardig de weg. Laat ons na een eventuele bestelling altijd even per mail of opmerking weten of het Sinterklaas cadeautjes betreft, en wij verpakken ze graag voor u!

Hope is er verder als handige Roomspray, een spuitbus met Hope geur, die snel en makkelijk te gebruiken is. Diffuseroil voor in de geurlamp of geurpot. Reedoil voor in een glas met geurstokjes. Home Fragrance Oil om te druppelen in een olie / Little Hotties Brandertje. Daarnaast zijn er verschillende soorten geurzakjes, handig voor overal in en om huis.

Al met al heerlijke producten voor een heerlijk Greenleaf avondje! We gaan genieten dit seizoen!

(Nog meer gezelligheid? Kijk ook eens naar de geuren Gracious, Starlight en Ginger Cinnamon van Greenleaf Gifts)

© COPYRIGHT 2013 Geurenzeepshop by Fleuranthus.