Greenleaf River Mist

Greenleaf Rivermist geurkaarsen en geurzakjes

Eindelijk, hij is er! De nieuwste geur van Greenleaf Gifts, en ook nog eens een heerlijke frisse mystieke geur!

Heerlijk om weer een geur in ons assortiment te mogen verwelkomen, vooral een geur waarin lelietje der dalen ofwel muguet verwekt is. Na het vertrek van de geweldige geur Evening Twilight van Greenleaf, hebben we aan River Mist hopelijk een goede vervanger, en kunnen velen hun favoriete geur weer in huis halen. River mist zal verkrijgbaar zijn als geurzakje small, slim en Large, geurkaarsje, jarcandle, signature candle, reedoil, Diffuseroil, geurlampolie, geurpotolie, roomspray en fragrance oil.

River Mist laat zich als volgt omschrijven: een aardse geur liggend op een bedje van mos, vermengd met amber, musk en fris bewaterde groensoorten, gecombineerd met een vleugje citrus en appel. Deze geuren spetteren fris als een waterval met een klein accent van lavendel, kruiden en een vleug van de lelietjes der dalen!

Ook leuk om al te zien hoe het uiterlijk van de small en slim geurzakjes van Greenleaf gaat veranderen in de najaarscollectie, de zakjes worden nu voorzien van een leuke artwork print. Eerst was alleen de brede baan in het midden van de zakjes voorzien van een print, maar nu dus de twee buitenste randen. In de nieuwe najaar en winter collectie van Greenleaf zullen alle geuren voorzien zijn van deze nieuwe designs.

Alle Greenleaf geuren zijn bij Geurenzeepshop.nl uit voorraad leverbaar.

De nieuwe collectie omvat de volgende geuren: Apple Spice & Cinnamon, Blushing Tulips, Cinnamon, Classic Linnen, Garden Breeze, Haven, Hope, Island Sunset, Jasmine, Lavender, Magnolia, Orange & Honey, Pomegranate, Radiant Waters, Raspberry Lemonade, Roses, River Mist, Seaspray, Trellis, Tuscan Vineyard, Vanilla, en Velver Woods.

Daarnaast leveren we ook jaarrond de Holiday Collection van Greenleaf: Gathering, Merry Memories, Silver Spruce, Snow Flowers, Sugar Berry en Wintercream.

Like onze geurenzeepshop.nl pagina op facebook en maak kans op een geurige verrassing!

© COPYRIGHT 2016 Geurenzeepshop by Fleuranthus.