Halloween Geurkaarsen van Yankee Candle

Halloween Geurkaarsen van Yankee Candle

Halloween Geurkaarsen van Yankee Candle

De lekkerste Halloween Geurkaarsen van Yankee Candle! Dit jaar is het de beurt aan de Witches’ Brew, de meest griezelige geur voor… Halloween! Witches’ Brew is een veelgevraagde geur van Yankee Candle! Spooky Woody: Rokerig hout in een zoete combinatie met klaver en kaneel. Bloeiende jasmijn op een robuuste basis van patchouli, vanille en een geheim brouwsel van de heks…

Witches’ Brew is alleen verkrijgbaar in het kenmerkende grote Jar kaars formaat, maar met een spooky uitstraling. Wil je de echte Halloween geur voor in je huis? Dan zit je met deze geurkaars van Yankee Candle spookachtig goed! Je besteld de Halloween geurkaarsen hier online in de Yankee Candle Winkel.

Vorm Large jar
Top note Rokerig Hout, Klaver, Kaneel
Middle note Jasmijn, Hout
Base note Patchouli, Hout, Vanille, Kruidenmengsel van de heks…

Brandduur

De brandduur van de Large Jars is 150 uur. ( 623 gr.)

De Large Jars van Yankee Candle zijn de voordeligste kaarsen van Yankee Candle naar branduren gerekend. De grote kaars is perfect tijdens al die diners en heerlijke lange luie dagen en voor alle mooie momenten in elk seizoen!

Premium Grade Paraffine

Elke Yankee Candle geurkaars is gemaakt van premium grade paraffine van de beste kwaliteit met de beste ingrediënten van over de hele wereld. Bij elke specifieke geur het wordt het juiste lont type geselecteerd om de beste brandkwaliteit te garanderen.

Yankee Candle Winkel

Yankee Candle vindt je natuurlijk bij Geur & Zeepshop. De lekkerste en meest bijzondere geuren van Yankee Candle vindt je in onze Yankee Candle Winkel. Hier worden ieder seizoen weer nieuwe en bijzondere geuren aan toegevoegd.

Yankee Candle bestaat al meer dan 40 jaar en brengt een lange traditie van vakmanschap en kwaliteit en verkoop naar Nederland.

Dit mooie bedrijf is gestart in 1969 door de zestienjarige Mike Kittredge. Yankee Candle is de grootste  geurkaarsenfabrikant van de wereld en tevens marktleider op dit gebied. Yankee Candle is uitgegroeid tot de nummer één met de meest erkende naam in de kaarsenwereld.
Vandaag de dag, biedt Yankee Candle in de Benelux meer dan 100 verschillende geuren aan van de grootste en meest boeiende selectie van kaarsen en home fragrance geuren.

Artikelen & Tips

Geur & Zeepshop bied vele geuren van Yankee Candle en zal in het seizoen ook de specials leveren.

Genoeg geuren waardoor je altijd kunt kiezen voor de juiste sfeer! Is je favoriete Yankee geur niet te vinden dan horen we het graag!

Alle Yankee Candle geuren die je vindt bij Geur & Zeepshop zijn leverbaar in verschillende groottes. De Jars zijn verkrijgbaar in groot middel en klein. Deze zijn door de handige glazen deksel makkelijk afsluitbaar waardoor zal altijd schoon zijn voor gebruik. Tevens zijn er Wax Melts en Tea Lights leverbaar.

Zorg dat de kaars altijd minimaal 2 uur brandt, bij voorkeur zelfs tussen de 3 en 4 uur voor het meest ideale geur en pool* resultaat.

De lont moet regelmatig getrimd worden. Zorg dat de lont altijd 0,5 centimenter boven de kaars uitsteekt. Dit zal zorgen voor een beter resultaat.

© Copyright 2022 Geur & Zeepshop by Fleuranthus