Heerlijk in bad met BomB Cosmetics

Bath Creamers van BomB Cosmetics Nederland

Daar waar het allemaal mee is begonnen, daar zijn de Creamers van BomB Cosmetics nog altijd de beste, de lekkerste, de mooiste, de geurigste…. Tsja zo kunnen we eigenlijk nog wel even doorgaan!

BomB Cosmetics is bekend geworden met de traditionele Bath Creamers, gemaakt van Cacao en Shea boters. Handgemaakte en natuurlijke producten, die niet op dieren getest worden. Maar ook een product in een vrolijk jasje van deze tijd! De Bathcreamers van BomB zijn gedecoreerd met allerlei leuke toppings. Kijk maar eens bij de nieuwste creamers.

Butter Blizzard is bewerkt met suikergoed sneeuwvlokken, Cute as Cupcakes is voorzien van spannende sprinkles, gekleurde hagelslag en een cupcakje van suikergoed, Glitterballs zit vol met rode chocolade en gouden suikergoed pareltjes. BomB maakt er een feest van! Ook de nieuwe Gold Linger, Jasmine & Cotton, Kiss me Quick, Lime On en Robin the Rich bath creamers zijn stuk voor stuk fraaie producten.

Bath Creamers doe je in het warme badwater, en ze zijn een kwartier nodig om helemaal op te lossen. Ze verzachten en parfumeren je badwater, en maken er een heerlijk relaxed geheel van. De cacao en shea boters verzorgen je huid, en de geuren verwennen je neus! Ideaal bij een droge huid.

Spoel als je bad eenmaal weer leeg is even na met goed warm water, dat verwijderd de aanslag van de boters aan de badkuiprand. Even na boenen met een handdoekje en je bad is weer klaar voor het volgende Geur & Zeep avontuur!

© COPYRIGHT 2013 Geurenzeepshop by Fleuranthus.