Heerlijk weer voor de geurlamp van Ashleigh & Burwood

Fragrance Diffuser Ashleigh & Burwood

Dan kan de zomer nog zo mooi zijn, het is toch wel weer lekker om het in huis eens flink gezellig te maken! En daar hoort natuurlijk een heerlijke huisparfum bij die in de geurlamp kan.

Bij Geur & Zeepshop hebben we jaarrond de lekkerste geuren in huis. Dit herfstseizoen hebben we weer een gezellige top 5:

Warm Roasted Chestnuts: Een onmiskenbare geur met geroosterde herfstkastanjes. Een hele nostalgische geur met een vleugje cacao en flink wat kleverige bruine suiker.

Oud Night Tea: de meest mystieke geur van Ashleigh & Burwood, rijk en houtachtig van geur. Patchoeli en muskus zorgen samen met oud en vanilla voor een bijzondere geur.

Arabian Spice: Sluit je ogen en waan jezelf op een vliegend tapijt van geuren…. Kruidig van geur met sinaasappel, tonkaboon, cacao en een hart van patchouli. Een heerlijke warme geur met een houtige ondertoon.

Xavier: De nieuwste geur van Ashleigh & Burwood en bij Geur & Zeepshop gelijk een bestseller! Een intrigerende combinatie van kruidige nootmuskaat, iris en geranium vormen de boeiende kern van deze gewaagde geur. Dit wordt versterkt door de mannelijke tonen van patchoeli, kardemom en musk die een complexe geur met kracht te vormen.

Ice Spa: Passievruchten, ananas en grapefruit zorgen voor een ijzige, onweerstaanbare en stimulerende geur. Pittege gember wordt toegevoegd aan deze exotische geur.

Al met al genoeg ideen voor een seizoen vol gezelligheid!

© COPYRIGHT 2013 Geurenzeepshop by Fleuranthus.