Het heerlijke maandje staat voor de deur!

Kerstgeuren van Ashleigh & Burwood Nederland

Het heerlijke maandje komt er weer aan! December met alle leuke spannende momenten als pakjesavond en het optuigen van de kerstboom. En daar horen natuurlijk pakjes bij!

Wij van Geur & Zeep zijn al helemaal in feest stemming, het ziet er hier gezellig uit, er gaan al vele pakjes in sint of kerst sfeer het land in.

Vooral de kerstcollecties van onze merken Greenleaf Gifts, WoodWick®, BomB Cosmetics, Ashleigh & Burwood en Panier des Sens bevatten erg leuke producten voor een schoencadeautje of onder de kerstboom. Naar uw eigen wens kunnen we ook een leuk pakketje samenstellen of het als kerstpakket / relatiegeschenk verpakken.

Enkele leuke tips:

Jingle Balls: de kerst collectie bath blasters van Bomb Cosmetics. We hebben weer een heerlijk assortiment online met een geweldige kerstuitstraling. De namen laten niets te raden over, Deck the Halls, Stocking Fizzer, Oh Xmas Tree, Chilly Willy, Midnight Mass en Ginger een heerlijke blaster voor in bad die ruikt en lijkt op zo’n typisch amerikaans ginger bread mannetje. Allemaal erg mooi als schoencadeautjes.

Ook leuk voor in kleine pakjes zijn de Bathcreamers, deze zijn spannend en gezellig van naam: Ho Ho Holy Bush, Apple & Cinnamon, Mr.Frosty, we Three Kings, White Christmas en Snowcone. Voor een bad met een glitterend sneeuwlaagje hebben we de creamer Snowdrift, en The Glitterati zorgt helemaal voor een kerstrood spektakel

Wilt u artikelen in de juiste sferen als cadeau verpakt? Geef het dan even aan bij de bijzonderheden of mail ons, dan maken wij er een feestje van!

© COPYRIGHT 2015 Geurenzeepshop by Fleuranthus.