Huidverzorging producten van BomB Cosmetics in Nederland

Rassoul Mud Mask van BomB Cosmetics

Van Bomb Cosmetics hebben we bij Geur & Zeepshop alle producten in huis! Bijzonder lekker voor je huid zijn de potten met gezichts en body producten. Heerlijk geurend en verzorgend, pure verwennerij voor lichaam en geest.

Nieuw dit seizoen zijn de Face, Hair & Body products. Heerlijke gezichtsmaskers en lotions, body butters en zelfs hairmask’s.

De gezichtsmaskers zijn er in heerlijke geuren. Neem bijvoorbeeld de French Kiss Clay Mask, de Honolulu Healer Face Mask of de Rhassoul Mud Mask. Heerlijke maskers voor een goede reiniging en behandeling van de huid. Boordevol Kaolin klei of Rhassoul modder, halen ze het beste boven in je huid. De combinatie van de beste mineralen en haar absorberend vermogen werken als een natuurlijk ontsmettingsmiddel, en voeren afvalstoffen af waardoor je huid soepeler en verfrissend wordt.

Erg lekker zijn ook de Face Scrubs van Bomb Cosmetics, de scrubs hebben een kleine scrubkorrel en zijn erg mild voor je huid. Rosy Cheeks Face Scrub is een scrub met de geuren van pure jasmijn en Ylang Ylang olie, erg fruitig en bloemig! Facial Palatial Face Scrub is een stimulerende en herstellende face scrub (gezichtspeeling) met de essentiele olien van neroli en sandelhout.

Na het gebruik van een klei masker is het goed om je gezicht een behandeling te geven met een Face Wash. Deze heeft een herstellende en reinigende werking die helpt bij het verbeteren van de teint en conditie van de huid. De olien zijn sterk samentrekkend en hebben een liftende werking. Ook helpt het de droge huid te verbeteren. Dirty Angels Face Wash heeft een fijne frisse geur.

Bomb heeft nog veel meer heerlijke potten verwennerij, deze zijn allemaal op voorraad bij Geur & Zeep shop. Kijk ook eens naar Black Currant Body Polish, Milk and Honey Body Polish of naar de beste Body Creams ever!

© COPYRIGHT 2013 Geurenzeepshop by Fleuranthus