Italiaanse Wasparfums

Italiaanse Wasparfums

Italiaanse Wasparfums

Net terug, maar verlang jij nu ook al weer naar vakantie? Daar hebben we een oplossing voor: Italiaanse Wasparfums!

De geuren van deze parfums doen je verlangen naar de lavendel velden in de Povence of die lekkere plekjes in Italië. Met een wasparfum geef je een langdurige geur boost aan je was waardoor deze lekker lang fris blijft. En je was blijft niet alleen fris: er zijn vele verschillende geuren waardoor je was ook nog eens heerlijk naar je favoriete geur ruikt!

Er zijn vooral veel geuren in de collectie te vinden waarmee je doet terugdenken aan die heerlijke vakantie! Kijk hier in de Wasparfum collectie van Geur & Zeepshop.

Horomia Wasparfums

Horomia wasparfum voegt een heerlijke geurexplosie toe aan al je wasgoed.

Hoe te gebruiken:

  • Algemeen: Te gebruiken zowel voor wassen in de wasmachine als voor wassen op de hand. Horomia wasparfum is geschikt voor alle soorten stoffen. Geconcentreerd product, schudden voor gebruik. Flesje is voorzien van handige schenktuit.
  • Machinewas: Giet 10/20 ml wasparfum in het bakje bestemd voor de wasverzachter, afhankelijk van de intensiteit van het te verkrijgen parfum.
  • Handwas: Voeg 10/20 ml wasparfum toe aan 5 liter water, afhankelijk van het te verkrijgen parfum. Gebruik handschoenen ter bescherming van de handen.
  • Wasdroger: Doe een paar druppels op een handdoek of in uw drogerbol. Dit zal de geur versterken.
  • De Horomia Essences zijn veel meer dan alleen wasparfum, ze zijn speciaal ontwikkeld voor mensen die van een extra vleugje stijl houden.

De Horomia Wasparfums zijn veel meer dan alleen een parfum. Ze zijn speciaal ontwikkeld voor de bijzondere geuren en geven je was stijl! Slechts een paar milliliter in de wasmachine zorgt voor voldoende parfumerie in je was waardoor het heerlijk zal geuren!

Horomia wasparfums zijn in maar liefst 13 sensationele geuren verkrijgbaar waardoor er ruim keus is. Alle was parfums van Horomia zijn op basis van zuivere etherische oliën.

De geuren zijn verkrijgbaar in verschillende grootte’s zoals de 50, 250 en 500ml, en ook in luxe geschenksets.

HoroLux Luxery Loundry

Voor de extra luxe linnenkast zijn er ook nog 4 echte specials. In de Horolux Collection van Horomia vindt je vier echte exclusieve en bijzondere geuren. Een ware traktatie voor je was!

Alle geuren van Horomia vindt je hier in de Was Parfumwinkel van Geur & Zeepshop.

Parfums met Italiaanse klasse!

Horomia heeft zijn oorsprong in het Italiaanse Grassobbio. Het land bij uitstek voor verfijnde geuren!

De beste parfums in een luxe wasgeur zullen een ​​onuitwisbare indruk achter te laten in het geheugen. Horolux is speciaal ontworpen als de combinatie tussen elegantie en moderniteit.
Jarenlang onderzoek zorgt voor een luxe beleving vanuit kostbare grondstoffen en geuren Ze zijn  geïnspireerd uit reizen in verre landen waardoor een bijzondere collectie was parfums is samengesteld.
Een paar ml product is voldoende om geparfumeerde kledingstukken te verkrijgen die u dagenlang een uniek gevoel van reinheid en frisheid kunnen geven!

Totale Geur Beleving

Bij Geur & Zeepshop vindt je de complete geurbeleving voor in en om huis!

De lekkerste geurkaarsen en geurzakjes creëren de juiste sfeer beleving in huis. Maar ook aan persoonlijke verzorging is gedacht met een heerlijk assortiment spa en wellness producten voor in je badkamer. Om het geheel af te maken kun je ook heerlijk gekleed in een lekker op pad in de lekkerste geuren met luxe was parfums!