Kaneelgeur van WoodWick

WoodWick® Ellips Cinnamon Cheer

Kaneelgeur van WoodWick

Kaneelgeur van WoodWick, Jummy!

De geur van kaneel vermengd met nootmuskaat en appelkruiden. Een ware traktatie voor kaneel liefhebbers!

Gek op kaneel?

Kijk dan ook eens naar de Cinnamon Chai van WoodWick. Deze is verkrijgbaar als Wax Melts en in diverse geurkaarsen.

GEURKAARSEN MET HOUTEN LONT

De naam geeft het al aan Wood Wick betekend houten lont. De houten lont brand schoon en geeft een speelse vlam, waardoor het lijkt op een klein haardvuurtje, daardoor geeft de lont ook een zacht knapperend geluid! Geurkaarsen zijn er in vele verschillende modellen: vanaf 8 t/m 130 branduren vindt je in de classic collection: Jar Candles in een fraai glas anderzijds zijn er de specials met een brede houten Lont waardoor deze een hele mooie vlam geeft.

EEN BREDE LONT!

De HearthWick kenmerkt zich door de brede houten lont in een ovaal glas. Door de brede lont krijg je bovendien een brede vlam, waardoor die zich zacht knisperend zal laten zien. Tevens verspreidt de kaars dan de kenmerkende geuren van WoodWick® ! In de WoodWick Winkel van Geur & Zeepshop vindt je ze allemaal.

WAX MELTS

Geurolie, Little Hotties, Scent Chips we kennen vele soorten huisparfums voor op de oliebrander. WoodWick® heeft deze producten in de collectie Wax Melts. Een complete WoodWick Winkel heeft natuurlijk een flink assortiment Wat Melts! Dit zijn kleine blokjes wax die je in delen kunt breken waardoor ze handig zijn te gebruiken op de oliebrander. Met de warmte van een waxinelichtje verwarm je de melts en geven ze een heerlijke geur af!