Lamp Fragrance met korting!

Lamp Fragrance met korting!

Lamp Fragrance met korting!

Voordeel in het nieuwe jaar, Lamp Fragrance met korting!

Van Ashleigh & Burwood hebben we elke maand twee geuren met 25% korting te koop! deze maand zijn dat Ice Spa en Violet Musk

Heerlijke geuren voor een vrolijk opgeruimd gevoel. Ice Spa is verfrissend en fruitig. Violet Musk lijkt een heerlijke parfum. Bloeiend van geur met de lekkerste Musk.

Zo ga je te werk met geurlampen van Ashleigh & Burwood

Plaats de Fragrance Lamp op een stabiele ondergronden vul de Fragrance Lamp tot 2/3, de Fragrance Lamp mag niet tot de rand worden gevuld.

Plaats de lont (voor gebruik 30 tot 45 minuten in de Diffuser olie laten weken) en steek de steen aan. Laat de vlam 2 minuten branden waardoor de steen warm wordt en deze zijn unieke werking gaat doen.

Plaats de ventilerende deksel op de Fragrance Lamp. De Fragrance Lamp verspreidt nu uw favoriete geur en zuivert de lucht waardoor het heerlijk gaat geuren!

Om de diffuser helemaal te doven haal u de ventilerende deksel eraf (pas op, heet!) en plaatst de erbij geleverde solide dopje over de steen, hierdoor krijgt de steen geen zuurstof meer waardoor deze uit zal gaan. Het beste kunt u bij het oppakken een doekje gebruiken.

Meng eventueel wat purifier of neutral door de olie in de pot om de geur zachter te maken, hierdoor verdunt de geurolie waardoor deze zachter en aangenamer wordt.

Een geurlamp en lamp fragrance is ideaal om vieze geurtjes te verdrijven. De unieke wick (steentje en lont) elimineert de vieze geuren, hiermee haalt deze de vieze geuren uit de lucht, waardoor het al snel heerlijk gaat geuren!

Geur & Zeepshop is onderdeel van Fleuranthus v.o.f.

© COPYRIGHT 2018 Geurenzeepshop by Fleuranthus.