New best Friend?

BomB Cosmetics Huidverzorging

Vakantie voor de deur, koffers al gepakt? Tijd voor verwennerij!

Neem lekker je favoriete producten van Bomb Cosmetics en je favoriete Greenleaf geuren mee.

Op je vakantieadres, is het toch fijn om wat lekkere producten van Geurenzeepshop bij je te hebben.

Het is al feest bij het uitpakken van je koffer: de geuren van een lekker Greenleaf geurzakje zorgen er voor dat tijdens de reis alles lekker fris is gebleven, geen muf geurende koffer die je opent, maar juist je vertrouwde Greenleaf Geur! Het geurzakje kun je vervolgens ook lekker een plekje geven in je hotelkamer, dan ben je er pas echt thuis!

Een bad op je vakantieadres? Dan is het een aanrader om wat bathcreamers, bathmallows of bathtulips van Bomb Cosmetics mee te nemen. Deze zitten boordevol natuurlijke oliën, cacao en shea boters die huidverzorgend zijn. Heerlijk na een dag flink in de zon, je huid wordt verzorgd en gevoed, waardoor een beetje verbrande huid na een bad weer lekker fris en zacht aanvoelt!

Ook een aanrader zijn de Massagabars in allerlei leuke vormen. Deze zitten boordevol rijke cremeachtige cacao boter die je huid diep hydrateren. Als je bent afgedroogd na het douchen, even je huid inmasseren met de massagebar, en je huid is weer top verzorgd!

Een enthousiaste klant zij ons laatst: De massagebar is mijn huid’s beste nieuwe vriend!

Geurenzeepshop.nl heeft vele producten die handig zijn mee te nemen op vakantie, kijk ook eens bij de shampoo bars, of onder het blad Huidverzorging.

Alvast veel vakantie verwennerij toegewenst!

© COPYRIGHT 2016 Geurenzeepshop by Fleuranthus.