Nieuw! Geurkaarsen van Chesapeake Bay Candle

Nieuw! Geurkaarsen van Chesapeake Bay Candle

Nieuw! Geurkaarsen van Chesapeake Bay Candle

Nieuw! Geurkaarsen van Chesapeake Bay Candle, een bijzonder lijn geurkaarsen met een Body & Mind collectie!

Dit nieuwe merk geurkaarsen uit Amerika is een hele relaxte!
Chesapeake Bay komt uit de familie van WoodWick, Yankee Candle en Millefiori Milano en is daarom met de meeste kennis en liefde ontwikkeld tot een bijzondere lijn met geuren.De hele lijn van Chesapeake Bay is onderdeel van de Mind & Body collectie. Deze bevat vele geuren voor een relaxte of juist feel good mood!

De hele collectie van Chesapeake Bay Candle in Nederland vindt je natuurlijk in de geurkaarsen winkel van Geur & Zeepshop.
In onze winkel in Boekelo kun je alle geuren vinden en ruiken! Elke kaars is gemaakt van soja wax en brengt een ontspannen en relaxte sfeer in je huis.

Chesapeake Bay Candle is leverbaar in vier modellen: klein, medium en groot, en daar naast een 3-wick, ofwel een geurkaars met 3 lonten voor de optimale geurbeleving!

10 Chesapeake Bay geuren

De geuren van Chesapeake Bay passen elk bij een bijzondere sfeer. Wat te denken van de volgende geuren:

Awaken & Invigorate, Balance & Harmony, Confidence & Freedom, Joy & Laughter, Love & Passion, Peace & Tranquility, Reflection & Clarity, Serenity & Calm, Strength & Energy, Stillness & Purity

Mind & Body

Elke kaars is gemaakt van soja wax en brengt een ontspannen en relaxte sfeer in je huis. De hele lijn van Chesapeake Bay is onderdeel van de Mind & Body collectie. Deze bevat vele geuren met een relaxte of juist feel good geuren! De hele collectie van Chesapeake Bay Candle in Nederland vindt je natuurlijk in de geurkaarsen winkel van Geur & Zeepshop. In de winkel kun je ook komen ruiken, dan geven we je graag een persoonlijk advies.

Tips

Knip elke keer voor het branden, ook de eerste keer bij een nieuwe kaars de lont iets korter. Dit zorgt er voor dat de vlam beter brandt, niet zo wappert en dus schoner en rustiger brandt. Hierdoor gaat de kaars ook langer mee en is de geurbeleving beter. Zorg dat de kaars altijd minimaal 2 uur brandt, bij voorkeur zelfs tussen de 3 en 4 uur voor het meest ideale geur en pool* resultaat. De lont moet regelmatig getrimd worden. Zorg dat de lont altijd 0,5 centimenter boven de kaars uitsteekt. Dit zal zorgen voor een beter resultaat.

Poolen van een kaars: Dit betekent dat de geurkaars volledig aan het oppervlak vloeibaar is. Hierdoor heb je de optimale geurbeleving en gaat de kaars langer mee. Als een kaars maar even brandt en niet volledig poolt, dan gaat de kaars tunnelen. Dat betekent dat de kaars telkens in een klein kuiltje brandt waardoor deze naar beneden brandt en niet de volledige omvang benut, en dus minder geurafgifte heeft.

Nog meer geuren!

Naast Chesapeake Bay heeft Geur & Zeepshop ook meer collectie’s van grote merken in het assortiment.

Denk hierbij aan de merken WoodWick, Yankee Candle en Millefiori Milano, allen uit dezelfde familie als Chesapeake Bay Candle. Ook vindt je bij ons alle geuren van Ashleigh & Burwood, Village Candle, Vellutier, BomB Cosmetics, JANZEN, Woodbridge, Apsley & Company en nog veel meer! Alle geuren vindt je hier in de geurwinkel van Geur & Zeepshop.