Nieuw van Greenleaf Gifts: First Blush

Greenleaf Geurkaarsen First Blush

Zeker weten 2013 word een geurend jaar! Greenleaf Gifts brengt begin januari 2 fraaie nieuwe geuren uit! Naast Gardenia komt nu ook een geheel nieuwe geur uit: First Blush.

Dit is een vrolijke sprankelende geur. First Blush klinkt al spannend… Intens en verfrissend. First Blush vangt dierbare momenten samen in de vorm van een serene geur met een intens hart van papavers, warme musk en frisse citrus.

Heerlijk is dat altijd zo vroeg in het nieuwe jaar: een nieuw begin, een lekkere frisse start, en weer een heel jaar met vele mooie ideeën voor de boeg. De reden waarom Greenleaf altijd vroeg in het nieuwe jaar met een aantal mooie nieuwe geuren aan haar collectie van huisparfums toevoegt.

First Blush en Gardenia zijn er in vele verschillende producten: Geurenzeepshop.nl heeft jaarrond alle geuren en producten van Greenleaf voor u op voorraad. Heerlijk als geurkaarsjes voor op tafel, lekker vrolijk zo in de donkere maanden. Geurzakjes in verschillende maten, erg lekker voor in de auto, schooltas, in de linnenkast, waar eigenlijk niet??

Ook zijn er een aantal lekker geurende oliën van deze nieuwe geuren, zoals olie voor in de diffuser ofwel geurlamp, of de fragrance oil voor een geurbrandertje. Erg lekker is ook de Roomspray van First Blush, makkelijk of even snel een fijne geur van Greenleaf door je huis te verspreiden!

© COPYRIGHT 2016 Geurenzeepshop by Fleuranthus.