Nieuwe Ashleigh & Burwood geurlampen

Fragrance Lamp Bestellen Ashleigh & Burwood

Het voorjaar kan natuurlijk niet van start zonder een aantal nieuwe geurlampen van Ashleigh & Burwood. Fraaie modellen in de mooiste kleuren zijn een sieraad in ieder interieur.

Nieuw in de collectie zijn dit seizoen: Woodland, Vermiculite, Mikhailovsky & Storm Surfer. Verder is er de Natural Elements Collection. Geurlampen van fraai transparant glas, met daarin natuurlijke producten verwerkt zoals groene tthee blaadjes, orchideen blaadjes of koper vlokken. Deze Fragrance Diffusers luisteren naar de namen: Black & White Peppercorns, Green Tea, Red Hot Chillies, Coffe Beans, Orchid Petals, Copper Flecks, Rose Petals en Leaves & Straw.

Een Fragrance Diffuser elimineert “slechte “luchtjes en zuivert de lucht via een proces dat catalytic oxidatie heet. Als de steen (in de pot) in gebruik is, wordt deze heel heet. Met deze hoge temperaturen vindt dat speciale proces (catalytic oxidatie) plaats in de steen. Deze reactie zuivert de lucht en vernietigt vieze geurtjes in de omgeving ( kookluchtjes, huisdiergeurtjes, rook/nicotine etc. etc.). Deze methode van luchtzuivering stamt uit de 19e eeuw waar het in ziekenhuizen werd gebruikt. Nu profiteert u niet alleen van de zuiverende werking van de Diffuser, maar kunt u ook nog eens genieten van uw favoriete geur.

De nieuwste diffusers zijn vanaf begin februari leverbaar.

© COPYRIGHT 2014 Geurenzeepshop by Fleuranthus.