Nieuwe geuren Ashleigh & Burwood in Nederland

Fragrance Sticks green tea geuren van Ashleigh & Burwood Nederland

Heerlijk zijn de nieuwste geuren in de lijn reed diffusers van Ashleigh en Burwood. $ nieuwe spankelende geuren die helemaal passen bij het seizoen.

Reed diffusers gebruik je met geurstokjes. Heerlijke geurolie verdampt door de stokjes die je in de fles zet. zeker drie maanden lang ben je dan continu voorzien van de lekkerste geuren in huis.

Cherry Blossom: Een geur als de eerste dagen van de lente: Uitbundig bloeiende kersen bloesems gecombineerd met de verrukkelijke geuren van zwarte bessen en viooltjes. Een mystieke geur waar je gelukkig van wordt!

Jasmine & Green Tea: Een heerlijke ensemble van zachte geuren. Verse groene citrus thee met fraaie jasmijngeuren. De geur wordt gecombineerd met bloemige noten van venkel en zachte eik.

Japanese Orchid: Sierlijk en exotisch van geur. Oosterse orchideeën zorgen samen met sinaasappels en neroli. Op een heerlijke basis van vanille lijkt dit wel een vrolijk en exotisch bloeiend boeket.

White Tea:Poederachtig en zacht van geur. White Tea is rustgevend door de geuren van sandal hout en bergamot. Gecombineerd met jasmijn, citrus en viooltjes creëren een perfecte geur.

Nog meer geuren van Ashleigh & Burwood en Greenleaf Gifts? Kijk dan ook eens bij onze collectie geurlampen, daar vindt je nog meer lekkere olien voor gebruik in huis!

© COPYRIGHT 2014 Geurenzeepshop by Fleuranthus