PTMD Elements Fragrance Collection

PTMD Elements Fragrance Collection

PTMD Elements Fragrance Collection.

Voor de exclusieve PTMD Elements Fragrance Collection geurlijn “Elements” zijn ‘s werelds mooiste elementen vastgelegd. Deze unieke elementen vormen het hart van de parfums, ontwerpen en materialen. Door grondstoffen en kostbare duurzame elementen te combineren, weerspiegelt “Elements by ptmd” duurzaam, chic in zijn puurste vorm.

Ontdek Elements by PTMD!

Met een grenzeloze liefde voor vernieuwing en vakmanschap reist PTMD sinds 1992 de hele wereld over om producten met een uniek karakter te creëren. Passie en vakmanschap vormen het kloppend hart van de collectie. Door de unieke samenwerking van creatieve kunstenaars, vakkundige producenten en een netwerk van gepassioneerde detaillisten, brengen we steeds een verrassende collectie in de huiskamers van onze klanten.

Alle Elementsgeuren van PTMD vindt je hier online bij Geur & Zeepshop.

PTMD staat bekend om haar luxe meubels en woonaccessoires. Zij hadden dan ook een duidelijk beeld tijdens het ontwikkelen van onze nieuwe interieurparfums: ’s werelds mooiste geuren creëren. Het team van ervaren parfumdesigners kreeg hiervoor carte blanche, dus er waren geen restricties wat betreft het gebruik van waardevolle ingrediënten en kostbare materialen. Dit resulteerde in een lijn exclusieve interieurparfums die duurzaam chique in haar puurste vorm weerspiegelt. Een collectie van vijf verleidelijke geuren geïnspireerd op ’s werelds mooiste ingrediënten. Met onze geurkaarsen, geurstokjes en geursprays zult u zich thuis voelen, waar ter wereld u ook bent.

PTMD Geurkaarsen

  • De geurkaars zit in een elegant zwart glas.
  • Deze heerlijke geurkaars geeft een riante geur aan je ruimte.
  • Door de geurcombinatie waan je jezelf in een andere wereld

De geurkaars is gegoten in een zwart glas en verpakt in een mooie, luxe giftbox.

Zorg dat de kaars altijd minimaal 2 uur brandt, bij voorkeur zelfs tussen de 3 en 4 uur voor het meest ideale geur en pool* resultaat.

Trim de lonten met regelmaat. Zorg dat de lont altijd 0,5 centimenter boven de kaars uitsteekt. Dit zal zorgen voor een beter resultaat.

Hoe trim je een PTMD lont?
Wacht tot de kaars gestold is en trim/knip het lont af. Verwijder eventuele restjes.

Een kaars is gaan tunnelen*? Dit gebeurt alleen als de kaars niet lang genoeg heeft gebrand of in de tocht gestaan heeft. Als dit voorkomt kun je dit eenvoudig oplossen door de kaars minimaal 3 uur te laten branden, hierdoor gaat de kaars poolen en is het probleem opgelost. Hierdoor kan het voorkomen dat het lontje “kopje onder” gaat. Pak dan wat keuken- of toiletpapier en sop dit in het vloeibare food trade paraffine, hierdoor haal je wat paraffine uit de kaars en het lontje komt weer boven.

PTMD Elements Fragrance Collection.

Voor de exclusieve PTMD geurlijn “Elements” hebben ze ‘s werelds mooiste elementen vastgelegd. Deze unieke elementen vormen het hart van de parfums, ontwerpen en materialen. Door grondstoffen en kostbare duurzame elementen te combineren, weerspiegelt “Elements by ptmd” duurzaam, chic in zijn puurste vorm.

  • De interieur spray zit in een elegant zwarte fles met handige verstuiver.
  • Deze heerlijke interieur spray geeft een riante geur aan je ruimte.
  • Door de geur combinatie waan je jezelf in een andere wereld
  • De PTMD interior spray heeft een inhoud van 500ml.

Luxe geurkaarsen bestellen? Naast de geurkaarsen van PTMD vindt je bij ons ook de kaarsen van Apsley & Company uit Australië. Alle luxe en bijzondere geuren vindt je bij hier Geur & Zeepshop