Silky smooth summer skin

Heerlijk badderend de zomer door met de Bathcreamers en Bathmallows van Bomb Cosmetics. Geur & Zeep Shop heeft de complete collectie van Bomb Cosmetics jaar rond op voorraad, dus er is voor elke dag van het jaar wel iets nieuws!

Fraai is de collectie voor deze zomer. Een lust voor het oog, gedecoreerd met suikergoed en in vrolijke kleuren. De nieuwste namens Creamers zijn: Apple Cherry Choo Choo, Diamonds and Pearls, Feel the Love, Forget me Not, Skin Envy enTangerine Queen.

De Mallows zijn zelfs mooier dan ooit, kijk eens naar de Bongo Beat, Coconut Creme, Miss Tangleberry, Rosehipster, Suiperfruiter, of de Twin Peaks. Heerlijk sissend in je bad geven ze steeds een beetje cacao boters vrij die je huid hydrateren en verzorgen. De mallows bevatten ook prachtige parfums en essentiële oliën. Spoel na een bad altijd je bad even na met warm water, zo spoel je de laatste restjes boters van de badrand weg, en houd je het lekker schoon.

Nog meer Mallows? Vrolijk en fruitig zijn ze zeker: Chai High, Chic and Cheerful, Rhubarb and Custard, Spoiled Pretty, Starnge Fruit en Summer Sun.

Creamers en Mallows zijn ook een genot om mee te nemen op zomer vakantie. Ben je een beetje verbrand in de eerste dagen? Gebruik dan een creamer in je bad. De boters verzachtend de zonnebrand en verzorgen je huid, dat scheelt een boel gekriebel…

© COPYRIGHT 2013 Geurenzeepshop by Fleuranthus