Snowflake Kisses kerstgeur van Yankee Candle

Snowflake Kisses Yankee Candle

Snowflake Kisses kerstgeur van Yankee Candle

De Snowflake Kisses kerstgeur van Yankee Candle vangt een bevroren kus van een sneeuwvlok! Met poederachtige vleugen van sering, rozenblaadjes, orris op een basis van sandelhout en witte nusk waardoor dit een heerlijke geur is!

Deze geur is de nieuwste uit de Snow Globe Wonderland Collection. Er zijn vijf nieuwe geuren in deze bijzondere winter / kerst collectie geuren. Je vindt ze allemaal hier in de Yankee Candle Winkel. Wil je weten welke Yankee Candle geur lekker is? Vraag het ons gerust! We zijn zelf ook enorm Yankee Candle Fan dus helpen je graag de juiste keus maken.

Snow Globe Wonderland collectie kerstgeuren van Yankee Candle.

5 Heerlijke geuren die het perfecte kerstseizoen verwoorden: Snowflake Kisses, Pepermunt Pinwheels, Spun Sugar Flurries, Winternight Stars en natuurlijk ook de geur Snow Globe Wonderland! Met deze kerst geur kaarsen van Yankee Candle haal je het heerlijke seizoen in huis! Daarnaast zijn er ook weer de mooie gift sets met seizoensproducten zoals de YANKEE CANDLE Calender Book en de Tree Advent Calender. De mooiste en meest complete Advents kalenders.

De collectie geurkaarsen van Yankee Candle heeft heerlijke geuren die je nu vindt in de Yankee Candle Winkel, De collectie geurkaarsen van Yankee Candle vult het al grote assortiment geurkaarsen en wax melts van Geur & Zeepshop perfect aan.

Yankee Candle Shop

Kijk snel in de Yankee Candle Shop voor de lekkerste kerst geuren van Yankee Candle! Vijf nieuwe kerstgeuren, de hele collectie kerst gift packs en ook heel veel classic.

Premium Grade Paraffine

Elke Yankee Candle geurkaars is gemaakt van premium grade paraffine van de beste kwaliteit met de beste ingrediënten van over de hele wereld. Bij elke specifieke geur het wordt het juiste lont type geselecteerd om de beste brandkwaliteit te garanderen.

Yankee Candle Winkel

Yankee Candle vindt je natuurlijk bij Geur & Zeepshop. De lekkerste en meest bijzondere geuren van Yankee Candle vindt je in onze Yankee Candle Winkel. Hier worden ieder seizoen weer nieuwe en bijzondere geuren aan toegevoegd.

Yankee Candle bestaat al meer dan 40 jaar en brengt een lange traditie van vakmanschap en kwaliteit en verkoop naar Nederland.

Dit mooie bedrijf is gestart in 1969 door de zestienjarige Mike Kittredge. Yankee Candle is de grootste  geurkaarsenfabrikant van de wereld en tevens marktleider op dit gebied. Yankee Candle is uitgegroeid tot de nummer één met de meest erkende naam in de kaarsenwereld.
Vandaag de dag, biedt Yankee Candle in de Benelux meer dan 100 verschillende geuren aan van de grootste en meest boeiende selectie van kaarsen en home fragrance geuren.

Artikelen & Tips

Geur & Zeepshop bied vele geuren van Yankee Candle en zal in het seizoen ook de specials leveren.

Van warme geuren zoals de Warm Cashmere tot zomerse favoriete geuren als Midnight Jasmine en Pink Sand. Genoeg geuren waardoor je altijd kunt kiezen voor de juiste sfeer! Is je favoriete Yankee geur niet te vinden dan horen we het graag!

Alle Yankee Candle geuren die je vindt bij Geur & Zeepshop zijn leverbaar in verschillende groottes. De Jars zijn verkrijgbaar in groot middel en klein. Deze zijn door de handige glazen deksel makkelijk afsluitbaar waardoor zal altijd schoon zijn voor gebruik. Tevens zijn er Wax Melts en Tea Lights leverbaar.

Zorg dat de kaars altijd minimaal 2 uur brandt, bij voorkeur zelfs tussen de 3 en 4 uur voor het meest ideale geur en pool* resultaat.

De lont moet regelmatig getrimd worden. Zorg dat de lont altijd 0,5 centimenter boven de kaars uitsteekt. Dit zal zorgen voor een beter resultaat.

Yankee Candle Accessoires

Bij Geur & Zeepshop vindt je alle Accessoires voor op en om je Yankee Candle producten.

Kijk vooral eens naar de Yankee Illuma-Lid’s. Speciaal voor op de geurkaarsen, waardoor je een betere, mooiere verbranding sterkere geur beleving krijgt. De Illuma-Lidś passen op alle medium en large jars en zijn er in verschillende metaalkleuren. Door deze er bovenop te plaatsen ziet het er erg decoratief uit en brand de kaars mooier en langer.