Soft Cotton voor de geurlamp

Soft Cotton

Zin aan zomerse frisheid? Dan is Soft Cotton de perfecte geur voor in de geurlamp!

Juist tijdens de zomerse avond is dit een heerlijke huisparfum. Soft Cotton is een fris zachte en poederachtige geur. Ylang ylang en jasmijn op een zachte basis van Sandelhout en musk.

Met deze geurolie in de Fragrance Lamp zuivert de lamp de lucht in je huis, doodt huisstofmijt en bacteriën en voegt vervolgens de geur Soft Cotton toe. Zo is het echt schoon en ruikt het heerlijk zacht fris!

Een Fragrance Diffuser elimineert “slechte “luchtjes en zuivert de lucht via een proces dat catalytic oxidatie heet. Als de steen (in de pot) in gebruik is, wordt deze heel heet. Met deze hoge temperaturen vindt dat speciale proces (catalytic oxidatie) plaats in de steen. Deze reactie zuivert de lucht en vernietigt vieze geurtjes in de omgeving ( kookluchtjes, huisdiergeurtjes, rook/nicotine etc. etc.). Deze methode van luchtzuivering stamt uit de 19e eeuw waar het in ziekenhuizen werd gebruikt. Nu profiteert u niet alleen van de zuiverende werking van de Diffuser, maar kunt u ook nog eens genieten van uw favoriete geur.

© COPYRIGHT 2017 Geurenzeepshop by Fleuranthus.