Vaderdag Tips!

Vaderdag Tips!

Vaderdag Tips!

Bijna vaderdag dus ook vaderdag tips! Ook voor vader hebben we een heerlijke collectie stoere geuren in huis!

Bij alle bestellingen t/m 15 juni 2018 leveren wij een gratis plak “Voor Jou” Chocolade. Is het een geschenk voor vader of opa? Dan leveren wij een plak chocolade met de tekst “Voor pap” of “Voor opa” Je kunt aangeven in de opmerkingen van de bestelling of het om vader/opa gaat.

Echte mannen houden vaak van stoere geuren!

Daarom raden wij de reserve Collection van WoodWick aan.
Geurkaarsen met een houten lont die knapperen als een haardvuurtje. De geuren zijn veelal hout en gerookte geuren met o.a. cederhout. Dat zijn geuren die je ook in veel mannen parfums aantreft.
Met deze geuren scoor je bij vaders dus altijd goed!

Fijne vaderdag alvast en eh, eet smakelijk:)

WoodWick Specialist

Een heerlijke winkel vol geuren! Geur & Zeepshop is bij uitstek de WoodWick Winkel en Webshop De WoodWick Specialist.

Bij Geur & Zeepshop zijn alle geuren en modellen van WoodWick te vinden en gelijk leverbaar.

Korting? Heerlijk! WoodWick met korting bestellen kan nu makkelijk bij Geur & Zeepshop. Geur & Zeepshop is WoodWick Platinum Dealer en heeft nu meer dan 100 WoodWick producten met korting!

In de WoodWick Winkel vindt je alle geuren van WoodWick met korting.

Geuren van WoodWick

De geurkaarsen en wax melts van WoodWick zijn er in vele geuren! Voor elke neus en elk seizoen zitten er heerlijke geuren bij. De WoodWick geuren zijn in verschillende groepen in te delen. Gezellige geuren of juist frisse, de geuren van WoodWick zijn altijd top!

Wil je graag alle WoodWick geuren zien? Kijk dan snel in onze WoodWick winkel op Geur & Zeepshop. Is er geen keus te maken tussen al deze WoodWick geuren? Wandel dan gerust eens binnen in onze winkel of neem contact met ons op. Onze geur adviseurs adviseren graag over een passende geur voor de juiste sfeer!