Wax Melts Applewood

Wax voor in de oliebrander van WoodWick

Deze Wax Melts zijn speciaal voor in een oliebrander, door verhitting van een kaarsje wordt de wax vloeibaar en geeft vervolgens een heerlijke geur af.

Applewood doet denken aan een rustgevende wandeling door een appelboomgaard in de herfst, elke stap vol geuren van groene apeltaart en kruidige kaneel.

Wax Melt zijn heerlijk ruikende blokjes voor gebruik in een geurbrander. Ze zijn vergelijkbaar met een mini geurkaarsje, alleen dan zonder lont. Met wax melts heeft u heerlijke geuren in huis. De geurblokjes zijn handig in gebruik Voor het gebruik, kiest u een gewenst wax melts geur en stopt deze in het schaaltje van een geurbrander. Hierna dient u een brandend theelichtje in de geurbrander te plaatsen. De warmte van het brandend theelichtje stijgt naar boven, waardoor het schaaltje met de waxmelts warm word. De waxmelt smelt hierdoor en de geur zal zich hierdoor in de ruimte verspreiden. Wax Melts worden ook wel Wax Melts Tarts, Soy Melts genoemd. Voor het laten op smelten van de Wax Melts bieden wij ook een gehele lijn aan geurbranders. Voor elk interieur is er een passende geurbrander.

Mini Wax Melt zijn er in meer dan 30 geuren. Gaan +/- 2 waxinelichtjes mee en is een soja product met toevoeging van essentiële oliën.

© COPYRIGHT 2016 Geurenzeepshop by Fleuranthus.